1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-04-2016 23:21

O...τρελός πρόεδρος και το «δις εξαμαρτείν»

Δεύτερη φορά δεν κάνει το ίδιο λάθος ο ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Τσαλόπουλος δήλωσε σε ερώτηση για την παραμονή του Γιάλλη Καλμαζίδη
«Θελει και ερώτημα; Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, αφού πρώτα τραγούδησε «είναι τρελός ο πρόεδρος» με τους παίχτες των πρωταθλητών.

Αργότερα είπε: «Πιστεύω πως η ομάδα κάποιες φορές έφτανε να παίζει φανταστικό βόλεϊ, αλλά μετά ξαφνικά έχανε την ηρεμία της. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα μας καρδιοχτύπησαν, έγιναν αιτία για να χάσουμε δύο τίτλους, αλλά τέλος καλό, όλα καλά.

Από αύριο θα δούμε για τη νέα σεζόν, σήμερα γιορτάζουμε τη νίκη. Κανείς δεν θα περίμενα πως μετά το 2-0 του Φοίνικα θα γυρνούσαμε το ματς. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, καλή ατμόσφαιρα, κάποια μικρά παρατράγουδα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά.

Για να πω την αλήθεια, υπήρχαν στιγμές που απογοητεύτηκα, προβληματίστηκα, αλλά αυτή η νίκη τα έσβησε όλα και προχωράμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ