1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2016 18:52

Kατάμεστο το «Παλατάκι» υποδέχεται τους «πειρατές»

Χωρίς ανάσα συνεχίζονται οι τελικοί της Volleyleague και μετά την... παράταση ζωής του Φοίνικα στη Σύρο, οι συριανοί ταξίδεψαν πάλι στη Θεσσαλονίκη για τον αυριανό τέταρτο τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 19.00 στο «Παλατάκι».
Τη Μεγάλη Δευτέρα ο Φοίνικας νίκησε τον ΠΑΟΚ 3-1 σετ και μείωσε σε 2-1 τη σειρά των τελικών, όμως, ο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά αναμένεται να έχει στο πλευρό του 8.000 οπαδούς του. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε ανατροπή στη σειρά των τελικών από 2-0 νίκες, ωστόσο και πάλι ο Φοίνικας τη σεζόν 2011-12 έφτασε πολύ κοντά στο να τα καταφέρει όταν ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών με αντίπαλο τον Ηρακλή. Τότε οι τελικοί δεν γίνονταν εν αλλάξ αλλά ήταν διπλοί στην έδρα κάθε ομάδας.

Αποθέωση στο αεροδρόμιο

Η αποστολή του Φοίνικα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης. Κατά την αναχώρηση της το πρωί από το νησί φίλοι του συλλόγου και μέλη του συλλόγου ξεπροβίδισαν την ομάδα στο αεροδρόμιο του νησιού, ενώ μόλις ο Ντούσκο Νίκολιτς και οι παίκτες του έφτασαν στην αίθουσα αναχωρήσεων έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα από συριανούς και τους εύχονταν καλή επιτυχία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ