1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-04-2016 16:42

Με τρεις λέξεις...

ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Δυο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και μάλιστα με οικονομική ευμάρεια, είναι πολλά για τον Ολυμπιακό και από τώρα πρέπει να γίνουν οι κινήσεις για να επιστρέψει στην κορυφή την επόμενη περίοδο.

Το δεδομένο είναι ότι ο Πιάτσα θα πάει στην Εθνική Κατάρ και ίσως γι αυτό μεταλλάχθηκε σε ...αρνάκι μετά τη συμφωνία του με τους Άραβες και δεν διεκδικούσε το παραμικρό, όταν οι διαιτητές σφύριζαν ενάντια στον Ολυμπιακό, με αποκορύφωμα τα δυο καθοριστικά λάθη των Γεωργουλέα, Δεληκωστίδη στο 14-16 του τρίτου σετ, την Τετάρτη στην Πυλαία.

Η νέα ομάδα πρέπει ναι μεν να χτιστεί πάνω στους Φιλίποφ, Κοκκινάκη ο νέος προπονητής όμως επιβάλεται να επιλέξει όλους τους υπόλοιπους Έλληνες παίκτες και να μην ακολουθηθεί η λανθασμένη εφετινή συνταγή, με τον Πιάτσα να τους  βρίσκει  στο ρόστερ μετά την ανάληψη του.

Διαφορετικός θα ήταν ο Ολυμπιακός με λίμπερο τον Στεφάνου και ο νέος προπονητής, όποιος κι αν είναι, δεν πρέπει να κοιτάξει ηλικίες, παρά μόνο να βρει τους καλύτερους και να φέρει σπουδαίο διαγώνιο. Γιατί ναι μεν ο Έγκλεσκαλνς ήταν καλός πρόπερσι στην Νόλικο, αλλά πέρυσι δεν έπαιξε καθόλου, λόγω τραυματισμού.

Ατυχής η επιλογή του Πιάτσα, όπως και του Καζάζη με τον Κλαρκ και αργότερα με τον Κόιστρα, παρότι η διοίκηση δεν τους έβαλε ακραίους περιορισμούς στα οικονομικά.

Ο ΠΑΟΚ εξάλλου πήρε τη σκυτάλη από τον Άρη και τον Ηρακλή και γράφει ιστορία, αλλά οι παράγοντες του πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν θέλουν να είναι σεβαστοί.

Πολύ ορθά ο κύριος Τσαλόπουλος εξήρε τη συμπεριφορά των παικτών του ΠΑΟΚ γιατί έτρεξαν να προστατέψουν τους Ολυμπιακούς με τη λήξη του ματς, αντί να πανηγυρίσουν, αλλά ήταν απαράδεκτα ειρωνικός και το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού( η βρισιά στη Γλυφάδα μπροστά στις κάμερες).


Μετά τον τέταρτο ημιτελικό ειρωνεύτηκε λέγοντας "εύχομαι στον Ολυμπιακό καλές διακοπές" και το μέγεθος του Ολυμπιακού δεν επιτρέπει σε νεόκοπους παράγοντες τέτοιες ειρωνείες. Ας του πει κάποιος ότι ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα 27 από τα 46 εθνικά πρωταθλήματα. Kαι οι παράγοντες του Ηρακλή κάτι τέτοια έλεγαν, αλλά τώρα δεν υπάρχουν στον χάρτη. Ήταν μια παρένθεση στην κυριαρχία του Ολυμπιακού...

Και πρέπει να παραδεχτούν όλοι, ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού, σε αντίθεση με τους Χιμένες, Σεπέδα, δεν προκάλεσαν ούτε μια φορά στην Πυλαία, ήταν κύριοι, παρότι τους έβριζαν χυδαία , δεν τους επέτρεψαν να φωνάξουν το όνομα της ομάδας τους και έφτυσαν τον Σουλτανόπουλο.

Και ο κύριος Παισιάδης, παλιός στον χώρο, έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Ναι μεν στην Πυλαία ενεργούσε ως πυροσβέστης , παραμονές του δεύτερου ημιτελικού όμως είπε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης "δυο παίκτες του Ολυμπιακού θα προκαλέσουν τον Χιμένες για να αποβληθεί"

Απο που είχε αυτές τις ανυπόστατες πληροφορίες δεν μας είπε και φυσικά δεν επιβεβαιώθηκαν. Ήταν όμως αρκετές για να πυροδοτήσουν την ατμόσφαιρα και να βρίζει εν χορώ όλο το γήπεδο τη μάνα του Κοκκινάκη, χωρίς να φταίει σε τίποτα και χωρίς να προκαλέσει.

Συγχαρητήρια πάντως στους παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και στους Καλμαζίδη, Παπαδόπουλο, Κουντουρίδη που τους είδαμε με τα μάτια μας να αγκαλιάζουν και να προστατεύουν την αποστολή του Ολυμπιακού μετά τον τέταρτο ημιτελικό. Και ο τιμ μάνατζερ Αχιλλέας Τζήκας ήταν κύριος και με το που τελείωσε το ματς αγκάλιασε και φίλησε τον ομότιμο του Νίκο Μαντούβαλο.

Μπράβο σε όλους, όχι όμως και στον κύριο Παισιάδη, που τον είχαμε σε εκτίμηση και δεν περιμέναμε τέτοια προβοκατόρικη και εμπρηστική συμπεριφορά. Ο κύριος Τσαλόπουλος είναι νεόκοπος παράγοντας, κι αν έχει καλή διάθεση μπορεί να μάθει...

Αλλάζουμε θέμα. Από την αρχή της χρονιάς γνώριζαν στην ΕΟΠΕ ότι θα γίνουν μπαράζ ανόδου στον Νότο σε ουδέτερη έδρα και θα ξεκινούσαν την Παρασκευή 15 Απριλίου. Ξέρετε πότε όρισαν το γήπεδο; Την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Ο Μεσσηνιακός δέχθηκε να έρθει στην Αθήνα, αν κάλυπταν τα έξοδα οι τρεις αθηναϊκές ομάδες, αρχικά τα βρήκαν, αλλά σύμφωνα με τον Πανιώνιο, ο Ηλυσιακός άλλαξε ρότα την τελευταία στιγμή γιατί φοβήθηκε ότι θα υπάρχουν 500 "Πάνθηρες" στην εξέδρα. Φυσιολογικό, γιατί ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα και τον ακολουθούν εκατοντάδες.

Η ΕΟΠΕ όμως, αντί να σκεφτεί τα οικονομικά των συλλόγων(δεν πληρώνει σεντς για τις μετακινήσεις, τους διαιτητές, τις διαμονές, τις διατροφές) όρισε τα ματς στην Πάτρα επιβαρύνοντας τους με 4000 έξοδα έκαστη(άλλα τόσα θα πληρώσουν οι δύο πρώτοι στα τελικά μπαράζ στα Τρίκαλα).

Δεν κατάφεραν οι φωστήρες να βρουν ένα γήπεδο πιο κοντά στην Αττική για να γλυτώσουν οι ομάδες τα έξοδα και μετά απο πολύ κόπο ανακάλυψαν ένα παμπάλαιο γήπεδο, το Κουκούλι.

Μιας και μιλάμε για ΕΟΠΕ, αν θέλετε επαγγελματική αποκατάσταση δηλώστε ότι κατεβαίνετε στις εκλογές και ο Μαυρομάτης θα φροντίσει. Ο Καραμπέτσος δέχθηκε πρόταση να αναλάβει γενικός γραμματέας, ενώ ο Γκιούρδας προσλήφθηκε μάνατζερ των εθνικών ομάδων. Ο επόμενος...

Τρεις λέξεις τα λένε όλα για την κατάσταση στην ΕΟΠΕ: πρόεδρος ο Μαυρομάτης και με την ίδια λογική στην ΚΕΠ: πρόεδρος ο Σύλλας.

 

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

5 σχόλια

  • Comment Link pavlos.. Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 21:51 posted by pavlos..

    Δεν με ενδιαφέρει να μας πει την άποψη του ένας δημοσιογράφος για το πως θα γίνει πρώτος στο χωριό ο Ολυμπιακός .... να διεκδικεί είσοδο στα F4 θέλω ... κι αυτό δεν γίνεται με τον Φιλίπωφ (κατώτερος των προσδοκιών) και τον Κοκκινάκη που το ταβάνι του δεν φτάνει γι αυτό το επίπεδο.

  • Comment Link Αλεξανδρουπολιότης Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 14:45 posted by Αλεξανδρουπολιότης

    Πρέπει να είναι το χειρότερο άρθρο για το βόλλεϋ που έχω διαβάσει ποτέ.
    Θα έπρεπε κ. Λεμονίδη να έχετε μία θέση στον ΟΣΦΠ σαν τον κ. Καραπαπά.
    Γράφετε συνεχώς για τη διαιτησία όταν κανένας παίκτης του Ολυμπιακού δεν έχει πει το παραμικρό.
    Γράφετε για τα επεισόδια στο Παλατάκι όταν όλοι είδαμε ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ έφυγε συνοδεία διμοιρίας των ΜΑΤ από τον αγωνιστικό χώρο.
    Τουλάχιστον σημείωνε δίπλα από το ονομά σου και τα ερυθρόλευκα αισθηματά σου.

  • Comment Link Κοκκινακης4 Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 00:08 posted by Κοκκινακης4

    Τραγικο αρθρο, βαμμενο κοκκινο... Την επομενη φορα βαλτε αλλη φωτο στο αρθρο να μην μπαινουμε... Οχι την γυναικα του τριποδα... περαστικα λοιπον

  • Comment Link panos7 Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 15:23 posted by panos7

    Ο Πιάτσα πρέπει να μείνει και του χρόνου στην ομάδα και να κριθεί τότε , πήρε δύο τίτλους και είναι φοβερός προπονητής. Προπονητή λοιπόν έχουμε,άλλωστε αυτός ήταν το "αστέρι" μας φέτος σαν όνομα ο προπονητής και όχι κάποιος παίκτης μας. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι "φονικό" διαγώνιο (π.χ Γκόμεζ , Μίλκοβιτς), σπουδαίο ακραίο και ένα πολύ καλό κεντρικό συν καλύτερο λίμπερο.

  • Comment Link Μοναχικος πετοσφαιριστης Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 14:43 posted by Μοναχικος πετοσφαιριστης

    συγχαρητηρια...η επομενη αρθρογραφια ευχομαι να ειναι απο τον Πρωταθλητη...και να δε σας κανει, ριχτε μια ματια και στην Πρασινη..ολο και κατι θα γραφουν κατα του ΠΑΟΚ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ