1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-04-2016 16:44

Η... ώρα της αλήθειας στην Κυψέλη

Το ζευγάρι των τελικών στην Α1 γυναικών θα ξεκαθαρίσει αύριο με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον ΑΟ Θήρας στον τρίτο και τελευταίο ημιτελικό (17.00/NS2/Διαιτητές:Νικολόπουλος-Μενεσλής). Οι δύο όμάδες έχουν από μία νίκη και θέλουν άλλη μία για προκριθούν στους τελικούς, όπου περιμένει από Ολυμπιακός.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης μίλησε για... τελικό πριν τον τελικό: «Το αυριανό παιχνίδι αποτελεί έναν… τελικό πριν τον τελικό. Είναι ένας αγώνας δίχως αύριο και πιστεύω ότι μέσα στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου μας θα μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα για να προκριθούμε. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι το «θέλω» μας και αυτό θα κυριαρχήσει στο τέλος. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα έχει αυτή τη «σπίθα» που απαιτείται ώστε να πανηγυρίσουμε αύριο τη νίκη, που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας».

Ο ΑΟ Θήρας έχει γράψει ήδη ιστορία αφού η αφού βρέθηκε στην τετράδα κα σημείωσε την πρώτη του νίκη στ ημιτελικά. Ωστόσο «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη» και στη Σαντορίνη κάνουν όνειρα τελικού. Ο τεχνικός της ομάδας της Σαντορίνης, Απόστολος Οικονόμου τόνισε: «Για εμάς ο στόχος της προκρισης στον τελικό ειναι μια μεγάλη πρόκληση , οπότε με οδηγό μας το παιχνίδι του Σαββάτου, θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε το αυριανό ματς . Πίεση στο σέρβις , περιορισμός των λαθών μας και καθαρό μυαλό στα side out . Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα ειναι διαφορετικός στην έδρα του με τη βοήθεια του κόσμου του, αλλά προσωπικά πιστεύω στην προσωπικότητα της ομάδας μου και ξέρω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο συγκεκριμένο παιχνιδι . Εύχομαι να γίνει ενα όμορφο ματς και ο καλύτερος να πάρει την πρόκριση στον τελικό».

3 σχόλια

  • Comment Link παο13 Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 10:47 posted by παο13

    by posted ψαγμενε καμοια ομαδα δεν εφτιαξε εκτρωμα μπορει , η ευθυνη ειναι ολη δικη του και εως τωρα δεν εχει γινει το παραμικρο σχολιο εις βαρος του ο καζαζης και ο καθε καζαζης δεν μπορουσε να αλλαξε πολλα πραγματα σε ενα μηνα και ειναι αδικο να κριθει και δεν μπορει να κριθει

  • Comment Link ψαγμενος Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 06:09 posted by ψαγμενος

    Που κρυφτήκατε τώρα όλοι φίλαθλοι του ΠΑΟ που ονειρευοσασταν και κούπες μέσα στου ρεντη!το παίζεται σχετικοί με το άθλημα και δεν πήρατε χαμπάρι πως σας στην φέραν οι "σαντορινιες". Διωξατε τον προπονητή που έφτιαξε την ομάδα πριν τα πλει οφ και πήρατε τον "μεσια" περιμενοντας τι???
    Αποδειχτηκε πως στο γυναικειο βολευ μια σοβαρή και καλά δουλεμένη ομάδα με έναν αξιολογο και δουλευταρα προπονητη(το νο2 για μενα στην ελλαδα αυτην την στιγμη μετα τον Νικολακη) μπορει να κανει θαυματα!!!!

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 16:25 posted by pao29

    παμε στοιχημα ...ολοι αυριο στο ταμειο για στοιχηματισμο...παο-θηρα 3-0...περιπατο θα ειναι μετα τα τελευταια γεγονοτα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ