1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-02-2016 17:01

«Στη Σύρο ζούμε, αναπνέουμε για το βόλεϊ»

Με τη φράση «στη Σύρο ζούμε και αναπνέουμε για το βόλεϊ» ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης άνοιξε τη παρουσίαση της συνέντευξη Τύπου του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή και το Σάββατο στο γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» στην Ερμούπολη με τη συμμετοχή του γηπεδούχου ΑΟ Φοίνικα Σύρου, του νταμπλούχου ΠΑΟΚ, του κατόχου του περσινού τίτλου Ολυμπιακού και του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015.
«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας που μας δίνεται η δυνατότητα για άλλη μία φορά να φιλοξενήσουμε στην Σύρο άλλη μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Ζούμε και αναπνέουμε για το βόλεϊ, αγαπάμε την ομάδα μας αλλά έχουμε αποδείξει ότι αγαπάμε το ίδιο το άθλημα και προσπαθούμε να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε για να πάρει το βόλεϊ την θέση που του αξίζει», είπε αρχικά ο Λεονταρίτης και πρόσθεσε:

« Έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό για την διαμονή των ομάδων, έχουμε εμπειρίες από παλιότερες διοργανώσεις και αυτό το φάιναλ-4 θα είναι μία διοργάνωση που μόνο θετικά θα συζητηθεί. Η ποιότητα των ομάδων είναι γνωστή, φιλοξενούμε τρία μεγάλα ιστορικά σωματεία. Θεωρούμε μεγάλη τιμή που μπορούμε πλέον να βρισκόμαστε ανάμεσα τους. Δεν ξεχνάμε ότι είχαμε την χαρά να κερδίσουμε το 1ο Λιγκ Καπ, οι αγώνες θα είναι υψηλού επιπέδου. Εμείς ως Σύρος έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που βρίσκονται σε άλλο επίπεδο, άλλη αθλητική διάσταση».

«Κοντά στο βόλεϊ»

Ο αντιδήμαρχος Σύρου Αλέξης Αθανασίου εκπροσώπησε τον δήμαρχο Γιώργο Μαραγκό που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζε: «Εκ μέρους του δημάρχου σας καλωσορίζω στη Σύρο. Το νησί μας τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει στο να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις του ελληνικού βόλεϊ, προάγοντας το άθλημα. Ευχαριστώ την Nova για την κάλυψη της διοργάνωσης. Σαν δήμος Ερμούπολης θα είμαστε πάντα αρωγοί έτσι ώστε να αποκτήσει το ελληνικό βόλεϊ περισσότερους φιλάθλους, να μάθει ο κόσμος το ευ αγωνίζεσθαι. Σαν γνήσιος συριανός εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και αυτός να είναι ο Φοίνικας».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΑΛ-4 ΛΙΓΚ ΚΑΠ «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 2015-16
Γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» Σύρος
Τηλεοπτική μετάδοση - Novasports-3
Ημιτελικοί - Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016
17.00:  Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
19.30: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Τελικός - Σάββατο 20 Φεβρουαρίου  2016
21.00: Νικητές ημιτελικών

3 σχόλια

  • Comment Link Rwt Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 23:23 posted by Rwt

    Volleakia,ολοι θελουν να επιστρεψουν στη ΣΥΡΟ.Σου λεει κατι αυτο....Σιγουρα μπορουν και αλλοι,αλλα εδω ειναι τα "παντα".. Βολεϊ...

  • Comment Link ΣΥΡΟΣ ΟΝΕΙΡΟ Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 17:22 posted by ΣΥΡΟΣ ΟΝΕΙΡΟ

    Υπάρχουν σίγουρα volleyakia αλλά μιάς πού έχεις ένα θέμα μέ τήν ΣΥΡΟ δέν δίνεις καί καμμιά ιδέα στήν ΕΟΠΕ πού νά κάνει τό κύπελλο?Τό νά αναλάβει κάποιος μία διοργάνωση δέν είναι πολύ απλό.Εξοδα,ευθύνη,ταλαιπωρία σέ καιρούς πολύ δύσκολους.

  • Comment Link volleyakias Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 06:55 posted by volleyakias

    ε βέβαια έχετε εμπειρίες αφού κάθε χρόνο διοργανώνετε και μια διοργάνωση. Τι γίνεται ρε παιδιά, εργολαβία τις πήρατε; Άλλες πόλεις που αγαπούν το βόλει δεν υπάρχουν;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ