1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-10-2015 19:50

Ο πληγωμένος ΑΟ Θήρας και ο Φιλαθλητικός με τις αναμνήσεις

Το τελευταίο χρονικά ματς της αυριανής ημέρας (19.00) διεξάγεται στην Σαντορίνη με αντιπάλους τον ΑΟ Θήρας και τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό.
Η ομάδα της Σαντορίνης υπέστη το σοκ της ήττας από το νεοφώτιστο Άρη στον πρεμιέρα και ψάχνει τη νίκη για να... γιατρέψει την απογοήτευση.«Θεωρώ ότι ξεπεράσαμε το σοκ της ήττας της πρεμιέρας στην έδρα του Άρη. Σεβόμαστε την ομάδα του Φιλαθλητικού που δεν έχει να χάσει κάτι από τέτοια παιχνίδια αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη και μια καλή εμφάνιση», τόνισε ο Απόστολος Οικονόμου, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.


Ο Φιλαθλητικός έχει ωραίες αναμνήσεις από το νησί της Σαντορίνης, αφού επιστρέφει σε αυτό μετά το φάιναλ φορ του Κυπέλλου το 2013. Ο Λάμπρος Πράππας δεν θα έχει στην διάθεση του την Αθανασία Φακοπουλίδου. «Για μας είναι ένα ακόμη δύσκολο ματς καθώς μετά τον πρωταθλητή Ολυμπιακό αντιμετωπίζουμε την φιλόδοξη Θήρα. Θέλουμε να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση απ’ ότι στην πρεμιέρα και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός

1 σχόλιο

  • Comment Link Τάκης Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 17:14 posted by Τάκης

    Αν ο Οικονόμου συνεχίσει τα ίδια λάθη...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ