1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-10-2015 18:30

«Πράσινη» εξόρμηση στο Ρέθυμνο

Ο αγώνας του ΟΠΕΡ με τον Παναθηναϊκό ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.

Το ματς ξεκινάει στις 16.00 στο «Μελίνα Μερκούρη» και ο ΟΠΕΡ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστικη στο σπίτι του. Στην πρεμιέρα νίκησε τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0 και αύριο έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις απέναντι σε έναν αντίπαλο που διεκδικεί τον τίτλο.

«Έχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα απ’ ότι στην πρεμιέρα με τον Αίαντα. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία ομάδα που διεκδικεί τους τίτλους, την σεβόμαστε, αλλά δεν την φοβόμαστε», είπε ο Θανάσης Ντζαφέρης

Οι πράσινες θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο των βαθμών, τουλάχιστον μέχρι την 4η αγωνιστική, όπου θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά τον Πανναξιακό και την ΑΕΚ. Στην πρεμιέρα νίκησαν με 3-0 τον νεοφώτιστο Πορφύρα.

ο Γιώργος Ρούσης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των πράσινων σημείωσε: «Αύριο παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα, τον πρώτο αγώνα μακριά από το γήπεδό μας, για τη φετινή χρονιά. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη και η βελτίωση σε όλους τους τομείς. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ