1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-10-2015 19:55

Αναβολή και έκτακτο Δ.Σ. στην ΕΣΑΠ

Όπως αναμενόταν και λόγω της συνεχιζόμενης διαπραγμάτευσης με τους διαιτητές, η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, ενώ εξήγγειλε έκτακτη συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου για την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου για να εκτιμηθεί η κατάσταση.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Λόγω της συνεχιζόμενης διαπραγμάτευσης μεταξύ της ΕΣΑΠ και της ΟΔΒΕ για τις αποζημιώσεις των διαιτητών στους αγώνες του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2015-16 η Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνει την αναβολή των αγώνων της 1ης αγωνιστικής.

Παραλληλα συγκλίθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Ενωσης με θέμα συζήτησης το κεφάλαιο της διαιτησίας».

Το σίγουρο είναι πως ενημερώθηκαν οι ομάδες για την αναβολή, οι αποστολές ακυρώθηκαν και το πρωτάθλημα - εκτός νέου απροόπτου - θα ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής.

 

 

3 σχόλια

  • Comment Link Κακοπροαίρετος Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 16:18 posted by Κακοπροαίρετος

    Ποιές ομάδες δεν ήταν έτοιμες στην έναρξη και τους εξυπηρετεί αυτή η αναβολή; Σίγουρα θα βρούμε πολλές!!! Όλα τα άλλα είναι φούμαρα!!!

  • Comment Link Διαιτητόπαιδο Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 16:10 posted by Διαιτητόπαιδο

    Κύριε volleyman από την στιγμή που πηγαίνουνε άμισθοι, ναι θα ακυρώσουν την εκδρομή που αδειάζει την τσέπη τους, όπως παίχτες το κάνουν θα το κάνουν και αυτοί.
    Ο διαιτητής δεν είναι ο ψυχολόγος σου που θα πας να τον μπινελικώσεις και να του πετάξεις τραπέζια καρέκλες μπαμπού.
    Μάθε πρώτα σε το top10 των καλύτερων διαιτητών παγκοσμίως (sala beach) και μετά γκρίνιαξε. Γιατί ούτε ένας διαιτητής δεν πήρε αποζημίωση για μπουκάλια χλέπες και κέρματα που έφαγε.

  • Comment Link volleyman Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 18:41 posted by volleyman

    Συγγνώμη κύριοι, τι είναι αυτά που λέτε;
    Από που και ως που μία διαπραγμάτευση αναβάλλει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα; Τι νομίζετε ότι αναβάλλατε; Την Κυριακάτικη εκδρομή σας;

    Ποιοί είναι οι κύριοι διαιτητές , που αν δεν κάνω λάθος είναι απλοί χομπίστες και μιλάνε για απεργίες και αποχές; Η ΓΣΕΕ ή η ΑΔΕΔΥ;

    Και για ποιό λόγο τους τους διαιτητοπατέρες, οι παράγοντες των σωματείων; Τι παίζεται επιτέλους θα μάθουμε και εμείς οι απλοί φίλαθλοι, που έτσι όπως το πάτε θα δούμε βόλει τα ...Χριστούγεννα;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ