1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2015 18:53

Ο Τσόνο Πέντσεφ πασαδόρος στον Ηρακλή!

Ο Βούλγαρος Τσόνο Πέντσεφ (Chono Penchev) φαίνεται πως θα είναι ο πασαδόρος που φέρεται να έχει κλείσει ο Ηρακλής Πετοσφαίριση για το νέο πρωτάθλημα Volleyleague που αρχίζει το Σάββατο.

Πρόκειται για τον μικρότερο αδελφό του Νικολάι και Ροζαλίν που είναι διεθνείς. Ο Τσόνο Πέντσεφ έχει γεννηθεί στη Φιλιπούπολη 11 Δεκεμβρίου 1994 και έχει ύψος 2μ. Θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους Βούλγαρους πασαδόρους που αγωνίζεται στην πολωνική Σκρα Μπελχάτοφ. Ο πολωνικός σύλλογος δέχτηκε να τον παραχωρήσει στον Ηρακλή ο οποίος τον θέλει για να ενιχύσει τη θέση μαζί με τον Στέλιο Πιπέργια. Ο Χρήστος Πάτρας το είχε ξεκαθαρίσει πως εάν ο Ηρακλής ενιχύονταν θα ήθελε έναν γρήγορο πασαδόρο που θα δένει στο μπλοκ και θα πιέζει και στο σερβίς και φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του 21χρονου Βούλγαρου.

Περισσότερα από την κατηγορία: « Beach Cup... μέρος 2ο Το «αγκάθι» του παραβόλου »

5 σχόλια

  • Comment Link lesma Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 10:03 posted by lesma

    Την εποχή του Μπολ και του Τίσερ έπαιζαν στην Ελλάδα και ο Μαρσέλο, ο Ντάντε, ο Μίλκοβιτς και δεν ξέρω γω ποιος άλλος.
    Τι συγκρίσεις ψάχνεις τώρα ;

  • Comment Link ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 09:45 posted by ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    καλά τα ταλέντα των 21 ετών αλλά ο Ηρακλής (όχι βέβαια αυτός, ο κανονικός) του Μπολ, του Τίσερ δηλαδή αυτών που τον έκαναν βασιλιά έχει άλλες απαιτήσεις. Εκτός αν οι απαιτήσεις είναι αυτές που είπε ο προπονητής, η σωτηρία δηλαδή. Τότε οκ αλλά μην μιλάνε κάποιοι για βασιλιά. Μακάρι το παλληκάρι να είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά όμως από την εμπειρία μου και από αυτά που φαίνονται μάλλον δύσκολο είναι αυτό. Και μη μου πείτε ότι το όνειρο ενός μεγάλου παίκτη 21 ετών είναι να έρθει να παίξει στο πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης και σε μια νεοφώτιστη ομάδα χαμηλού μπάτζετ που έχει στόχο την σωτηρία. Ενα κι ένα κάνουν δύο, απλά τα πράγματα φιλοι μου και δυστυχώς βλέπω ότι αυτή η σημερινή διοίκηση έχει κάνει πολύ μεγαλύτερο κακό. Εκανε τους ηρακληδείς να βάζουν χαμηλά τον πήχυ και να λένε δόξα τω θεό ,υπάρχουμε, ε αν σωθούμε καλά θα είναι. Ντροπή και αίσχος να σκέφτονται έτσι οι ηρακληδείς. Όσοι μπορούν κάνουν τον Ηρακλή πάλι πρωταγωνιστή, αν δε μπορούν μας αδειάζουν τη γωνιά και στα ........μαγαζιά τους για καφέ. Κατανοητό;

  • Comment Link lesma Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 09:31 posted by lesma

    Tο όνομα "Skra Belsatov" σου λέει κάτι ;

  • Comment Link volleyakias Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 07:21 posted by volleyakias

    μακάρι να βγει κελεπούρι αφού αν κατέβαινε η ομάδα όπως ήταν δεύτε τελευταίον ασπασμόν. Όμως εγώ γιατί ανησυχώ και πάλι. Είναι που είναι μικρός και άπειρος; Είναι που δεν εμπιστεύομαι αυτούς στο νέο ΤΑΑ; Θα δείξει........

  • Comment Link Γ. Γ. Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 18:53 posted by Γ. Γ.

    Τελικα οι ανθρωποι του νεου ΤΑΑ φαινεται πως βαζουν πολυ ψηλα τον πηχυ. Με τετοια μεταγραφη μεχρι και για σωσιμο απο τον Α γυρο παει η ομαδα. Μεγαλες φιλοδοξιες δηλαδη. Μου αρεσε πως προσδιοριζετε τον αθλητη. Ο μικρος αδερφος των αλλων δυο που ειναι διεθνεις. Τα λεει ολα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ