1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-04-2024 22:08

Παναθηναϊκός: Δώρο στη Ρόγκα φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ξέχασε την Πένυ Ρόγκα. Η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας αμέσως μετά την επιστροφή της από την Θεσσαλονίκη όπου αντιμετώπισε τον Άρη για τα πλέι οφ, έστειλε στη διεθνή λίμπερο μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών και του Φατίχ Τερίμ.

 Η κίνηση αυτή είχε το μηνυμα "Play For  Penny"  και είχε σκοπό την ψυχολογική στήριξη στην αθλήτρια η οποία αντιμετωπίζει ενα πρόβλημα υγείας. Απο την πλευρά της η Ρόγκα ευχαρίστησε πολύ τους παίκτες του τριφυλλιού για το δώρο τους, και έγραψε στην  ανάρτηση της στο f/b ότι ο Παναθηναίκός είναι μια μεγάλη οικογένεια ενω ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές των ¨πρασίνων¨να κατακτήσουν το νταμπλ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Γιατί είναι αλλιώς να είσαι Παναθηναϊκός... Όσοι φοράνε το Τριφύλλι στο στήθος και παίζουν γι' αυτό είναι μια μεγάλη οικογένεια και η "αληθινή" οικογένεια φαίνεται στα δύσκολα! Ευχαριστώ το ποδόσφαιρο του Παναθηναϊκού για το δώρο τους και την σκέψη τους και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το 24' να στεφθούν Νταμπλούχοι»!

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ