1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2017 00:14

Στον τελικό η Νίκη Αιγινίου, 3-0 την ΕΑΠ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η Νίκη Αιγινίου ήταν η νικήτρια ομάδα κόντρα στην ΕΑΠ, στο τουρνουά «Ι. Τσιτσάρας» που διοργανώνει η ομάδα της Πάτρας. Στον τελικό με τον Παμβοχαϊκό οι νεοφώτιστοι στη Volley League.

Επειτα από συνεννόηση των ομάδων υπήρξαν αλλαγές στο πρόγραμμα της δεύτερης και τελευταίας ημέρας στο τουρνουά «Ι. Τσιτσάρας», που διοργανώνει η ΕΑΠ. Ετσι ο τελικός Παμβοχαϊκός-Νίκη Αιγινίου θα αρχίσει στις 5.30 μ.μ. και όχι στις 7.30 μ.μ. όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Αντίστοιχα ο μικρός τελικός ΕΑΠ-Παναχαϊκή θα γίνει στις 7.30 μ.μ. και όχι στις 5.30 μ.μ. όπως προβλεπόταν από το αρχικό πρόγραμμα.

Τα σετ: 21-25, 22-25, 22-25.

ΕΑΠ (Αρης Αγγελόπουλος): Κανελλόπουλος, Τσαρκάτογλου, Λινάρδος, Δρακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μούρτζης (Σύρος), Καραγεώργος, Σαρακίνης, Γιαννούτσος, Φ. Δασκαλόπουλος, Πατρινός.
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Στράντζαλης): Δημητριάδης, Παπάζογλου, Μαυροβουνιώτης, Ντίνας, Στρούγκαρ, Παπαλεξίου, (Παϊκοβιτς), Μήλης, Ρεμπουτσιάς, Κουτσονίκας.

Πηγή: pelop.gr

Διαβάστηκε 1073 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ