1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
21-01-2014 20:44

Μέλκας:«Να αρχίσουμε να δείχνουμε ενθουσιασμό»

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Στο volleynews.gr μίλησε ο Γιάννης Μέλκας μετά το αγώνα της Νίκης Αιγινίου με τον Α.Ο. Κηφισιάς. Ο προπονητής της Νίκης τόνισε πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο της Κηφισιάς.

«Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα από εμάς κι από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα,η οποία έχει στόχους και το αποδεικνύει συνεχώς μέσα στο γήπεδο. Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα. Θέλαμε να πιέσουμε στο σέρβις, αλλά δεν το καταφέραμε, κι έτσι ήταν λογικό η Κηφισιά να έχει υψηλά ποσοστά στην επίθεση της. Η Κηφισιά είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο στην επίθεση. Ο Ντε Σόουζα και ο Πρωτοψάλτης ειδικά διανύει μία περίοδο μεγάλης φόρμας, και φυσικά ο πασαδόρος τους ο Νικολάκης ξέρει πότε και πώς να παίξει με αυτήν την ομάδα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά ακόμη πιο δύσκολη θα είναι η συνέχεια. Έχουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές και η φιλοσοφία της ομάδας έχει αλλάξει κατά πολύ. Ποντάραμε στην εμπειρία του Μιχάλη Χριστοφορίδη και τώρα με τα νέα παιδιά έχουμε περισσότερο ενθουσιασμό, κάτι που πρέπει να αρχίσουμε να δείχνουμε και στο γήπεδο». 

Φιορέλα Μάλο

Διαβάστηκε 243 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ