1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-10-2013 22:10

Μέλκας: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)

Παρόλο που είχε την ευκαιρία, δεν την αξιοποίησε η Νίκη Αιγινίου, όπως είπε ο Γιάννης Μέλκας. Ο προπονητής της ομάδας, μετά την τρίτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες, φάνηκε ευχαριστημένος που στάθηκαν οι παίκτες του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αλλά απογοητευμένος που δεν κατάφεραν να πάρουν ένα σετ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Δεν είμαι ευχαριστημένος διότι ο Ολυμπιακός μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε και το 2ο και το 3ο σετ αλλά δεν την αξιοποιήσαμε. Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα. Στόχος μας ήταν να μην κάνει... 52 πόντους ο Γιορντάνοφ. Τα καταφέραμε αν και δε περίμενα να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός με αυτή την εξάδα. Είχα πει στα παιδιά πως πρέπει να παίξουμε έξυπνα και χωρίς φόβο. Πήγαμε καλά στο σερβίς αλλά δεν διαχειριστήκαμε καλά τη μπάλα στη μέση του 2ου και του 3ου σετ. Θέλαμε να πάρουμε ένα σετ για να ενισχύσουμε την ψυχολογία μας και να πιέσουμε πιο πολύ τον αντίπαλο. Έρχονται δύο δύσκολα ματς με Άρη και Παναχαϊκή και θέλουμε να κατέβουμε πλήρης και έτοιμοι για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα»
Διαβάστηκε 497 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ