1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-09-2013 01:25

Η Νίκη Αιγινίου ισοπαλία 2-2 με Γκάμπροβο που σαλπάρει για Σύρο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Παρά την απουσία του Σουηδού Λουστάκου ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Σουηδίας (στη θέση του αγωνίστηκε πασαδόρος ο Αναστασιάδης) η Νίκη Αιγινίου έκανε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην βουλγαρική Γκάμπροβο σε διεθνές φιλικό που δόθηκε στο Αιγίνιο.

Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 σετ με τον Γιάννη Μέλκα να μένει ευχαριστημένος από την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας του. Την Πέμπτη η Γκάμπροβο θα αναχωρήσει για μέσω Πειραιά για τη Σύρο όπου θα αγωνιστεί στο 1ο διεθνές τουρνουά Νοτίου Αιγαίου. «Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Κάναμε ίσως την καλύτερη εμφάνιση μας και είχαμε καλό σερβίς απέναντι σε καλή και ψηλή ομάδα. Αναζητούμε ομάδες για φιλικά», δήλωσε ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας.

Τα σετ: 2-2 (25-20, 23-25, 25-15, 20-25)

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Μέλκας): Αναστασιάδης 3π., Β.Γεωργόπουλος 10, Μακλάχλιν 14, Μαυροβουνιώτης 14, Νταλέιτζ 8, Γκορίδης 6 / Αγγελής (λ), Πελοπίδας, Κιοσές, Ντουντούδης, Α.Γεωργόπουλος 4, Παράσογλου 4.

ΓΚΑΜΠΡΟΒΟ (Γκερασίμοφ): Βουλτέρ 9π., Κιτσούκοφ 6, Στόικοφ 12, Γκεοργκίεφ 9, Γκαϊντάρσκι 4, Παλίνσκι 3 / Ιβάνοφ (λ), Μίτεφ (λ).

 

Διαβάστηκε 924 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ