1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2016 18:55

O Mαυρομάτης δεν... σήκωσε το γάντι

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, κι αφού η ανακοίνωση κόπηκε και ράφτηκε πολλές φορές, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης απέφυγε να απαντήσει μέσω 9 συμβούλων, στους "10" που του καταλόγισαν τα μύρια όσα. Η ανακοίνωση είναι light και δεν απαντάει σε τίποτα, εκτός κι αν ακολουθήσει κι άλλη , προσωπική, του προέδρου της ΕΟΠΕ. Ο εμφύλιος είναι εμφανής στο ΔΣ της ΕΟΠΕ και μάλιστα πήραν μέρος δυο ...άφαντοι σύμβουλοι, ο Τατούλης από τη μια πλευρά και η Αργύρη από την άλλη.

Η καταμέτρηση των δυνάμεων λοιπόν λέει. Μαυρομάτης: 10, Ψαρουδάκης: 10 και μόνος ο Χαλβατζής που πήγε με τον Καραμπέτσο. Η μεγάλη μάχη θα δοθεί στον τόπο τέλεσης των εκλογών με τους μεν να θέλουν Βορρά και οι δέ Νότο για ευνόητους λόγους.

Πριν από 8 μέρες 10 μέλη του ΔΣ με ανακοίνωση τους τάχθηκαν απέναντι στον Αχιλλέα Μαυρομάτη. Σήμερα 9 μέλη του τωρινού διοικητικού συμβουλίου μέσω κοινής τους δήλωση δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, τονίζοντας τον κοινό τρόπο σκέψης σε επίπεδο οικονομικής εξυγίανσης και ανάπτυξης του αθλήματος.

«Με μοναδικό κριτήριο το σεβασμό που έχουμε επιδείξει σε όλη τη διάρκεια αυτής της τετραετίας που σε λίγο ολοκληρώνεται τόσο στα σωματεία που υπηρετούμε όσο και στον κόσμο του βόλεϊ, θα θέλαμε με τη σειρά μας να τοποθετηθούμε σχετικά με τις προσεχείς εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Το ελληνικό βόλεϊ και οι άνθρωποί του, δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναλωνόμαστε σε διχασμούς και αντιπαραθέσεις. Και αυτό γιατί ο στόχος δεν μπορεί παρά να είναι κοινός. Η αναβάθμιση και η ανάπτυξη του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα. Και μέσα απ’ αυτό η συνέχιση και ολοκλήρωση του τεράστιου έργου της οικονομικής εξυγίανσης της ΕΟΠΕ.

Την ώρα λοιπόν που η κοινωνία του βόλεϊ –ως μια μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας του σήμερα- προσπαθεί να «ανασάνει» και «να σταθεί στα πόδια της» με κάθε τρόπο, ο μηδενισμός όλων όσων με τόση προσπάθεια και δυσκολία έχουν επιτευχθεί είναι άδικος. Η συνεχής αντιπαράθεση δεν μπορεί να επιφέρει την παραμικρή πρόοδο στο άθλημά μας, σε αντίθεση με τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη, έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με τις αρχές και τις αξίες μας. Αυτές τις αξίες που υπηρετήσαμε και συνεχίζουμε να υπηρετούμε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, μαζί με τον πρόεδρο Αχιλλέα Μαυρομάτη, ο οποίος χαίρει της εμπιστοσύνης μας αφού το μοναδικό διοικητικό μοντέλο που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια στηρίζεται στο σεβασμό των διαφορετικών απόψεων, και στην συνεχή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων που βάζει η Ομοσπονδία, παρά τις αντιξοότητες.

Συνεχίζουμε για το βόλεϊ λοιπόν και θέλουμε κοντά μας όλους εκείνους που έχουν θέληση, όραμα και ιδέες με στόχο η επόμενη μέρα να βρει την καρδιά του αθλήματος -τα σωματεία- πιο ισχυρά και έτοιμα αλλά και το ίδιο το άθλημα πιο δυνατό και βέβαιο ότι θα επιστρέψει σταδιακά εκεί που του αξίζει, στην κορυφή».

Τα μέλη του ΔΣ:

Αργύρη Βίβιαν
Βαλσαμής Ανδρέας
Διονάς Γιώργος
Λάγιου Βαρβάρα
Πική Σοφία
Ρέρρας Θανάσης
Σιδέρης Παναγιώτης
Σύλλας Χρήστος
Χατζηπαναγιώτου Αθηνόδωρος

7 σχόλια

  • Comment Link ελεοοοος Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 12:35 posted by ελεοοοος

    Αυτη η Αργυρη που λετε ξερει πως ειναι η μπαλα του βολλευ;;;Ελεος με τους ασχετους που διοικουν το βολλευ!!!

  • Comment Link Τρεις λαλούν Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 11:48 posted by Τρεις λαλούν

    Κακοήθειες. Ο Μπελιγράτης φταίει για την κατάντια του βόλεϊ που διοικούσε τόσα χρόνια. Βρήκαν καμένη γη τα παιδιά!

  • Comment Link ΟΥΣΤ....!!!!! Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 07:56 posted by ΟΥΣΤ....!!!!!

    Επειδη μπερδευτηκα με αυτα που διαβαζω απο τους Μεν και τους Δε.....
    Οι συμβουλοι καλουν οσους εχουν Οραμα Θεληση και Ιδεες για να πετυχουν τους στοχους τους,προφανως γιατι αυτοι δεν εχουν.Ο Προεδρος καλει τους υγιεις,γιατι μαλλον πιστευει οτι εχει ιδεες και θελει καποιους να τις υλοποιησει...???????
    Η Ελληνικη κοινωνια ισχυριζεται οτι Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλα λεει και αλλα κανει.Αυτο θελουν και οι υπερασπιστες του κολοτουμπα Προεδρου(ο οποιος για να πετυχει να ειναι στην ΕΟΕ μπορει να πουλαγε και τη μαννα του)......η δεν κυκλοφορουν στον κοσμο (δηλαδη στα Σωματεια)
    Κυριες και Κυριοι,το καλυτερο που εχετε να προσφερετε στο Βολλευ ειναι να το ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟ....ΜΑΖΙ και με καποιους απο τους Διαφωνουντες....και οταν ερθει η ωρα θα πουμε πολλα για τα πεπραγμενα σας....

  • Comment Link περαστικός Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 21:11 posted by περαστικός

    μια ανακοίνωση για την αποφυγή της σύγκρουσης που επιδιώκουν κάποιοι

  • Comment Link kakiasmenos Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 20:36 posted by kakiasmenos

    Ο Στουραίτης είναι ο ...αχυράνθρωπος του Ψαρού. Ξυπνήστε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ