1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
12-07-2016 10:47

Συνεχίζεται το camp από την Ε.Α.Π

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Παρατείνεται κατά μία εβδομάδα η διάρκεια του 2ου Sports Camp της Ε.Α.Π.

Στην Πάτρα τα σχολεία τελείωσαν αλλά η Ε.Α. Πατρών συνεχίζει τις δραστηριότητες της, προσφέροντας την δυνατότητα δημιουργικής ενασχόλησης με τον αθλητισμό στους μαθητές της πόλης.

Αναλυτικά:

«Με απόλυτη επιτυχία διανύουμε την 4η εβδομάδα του "2ου Sports Camp" της Ε.Α.Π. με δεκάδες παιδιά δημοτικών σχολείων της Πάτρας διασκέδασαν και προπονήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού του Αγ. Διονυσίου.

Οι μικροί μαθητές των σχολείων ήρθαν και τους καλοκαιρινούς μήνες σ’ επαφή με αθλήματα που αγαπούν, όπως είναι το μπάσκετ, το βόλεϊ,, το ποδόσφαιρο Σάλας, την Πυγμαχία, την Τοξοβολία, κ.α., ενώ έμαθαν και πολλά άλλα παιχνίδια από τους προπονητές και τους παιδαγωγούς τους.

Μετά από αίτημα των γονέων, αποφασίσαμε να παρατείνουμε για τουλάχιστον μια (1) εβδομάδα το camp, δίνοντας την δυνατότητα στα παιδία να χαρούν δημιουργικά τα καλοκαιρινά πρωινά τους.

Όποιοι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες και νέες εγγραφές, μπορούν να απευθυνθούν καθημερινά στο κλειστό Γυμναστήριο από 8:00 έως 13:00, ή στα τηλέφωνα 6989830287 κ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ Υπεύθυνος campκαι 6946506222 κ. ΠΑΓΟΥΡΑΣ ΣΠ. μέλος Δ.Σ. της Ε.Α.Π.»

Διαβάστηκε 776 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ