1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-05-2016 15:54

Μαρκόπουλο: «Δική μας η Αλεξάκου»

Μπορεί ο Άρης να ανακοίνωσε την απόκτηση της Ευφροσύνης Αλεξάκου, ωστόσο με δική του ανακοίνωση το Μαρκόπουλο δηλώνει άγνοια για την συγκεκριμένη μεταγραφή! Τονίζει ότι η αθλήτρια αποκτήθηκε πέρσι από τους Μακεδόνες με ελεύθερη μεταγραφή και ανήκει στον σύλλογο των Μεσογείων. Όμως δεν υπήρξε καμία πράξη παραχώρησης της Αλεξάκου από το Μαρκόπουλο προς οποιαδήποτε ομάδα.
Η ανακοίνωση του Μαρκόπουλου:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της απόκτησης της αθλήτριας του συλλόγου μας, Ευφροσύνης Αλεξάκου απο την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους οτι η Ευφροσύνη Αλεξάκου ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του ΑΟ Μαρκοπούλου μετά την απόκτησή της με ελεύθερη μεταγραφή κατά την περσινή περίοδο απο τους Μακεδόνες Αξιού και μέχρι σήμερα 19 Μαϊου 2016 ουδεμία πράξη παραχώρησης, ανταλλαγής ή αποδέσμευσης δεν έχει γίνει απο τον σύλλογο μας προς οποιαδήποτε ομάδα.

3 σχόλια

  • Comment Link Berbandis Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 07:17 posted by Berbandis

    Σύντομα θα φανεί ποια πλευρά φέρθηκε με αχαριστία, αλαζονεία, έπαρση και υπεροψία. Η πρώιμη ανακοίνωση της "σπουδαίας" μεταγραφής μπορεί και να φέρει σε αδιέξοδο όλους όσοι βιάστηκαν, αν ο σύλλογος στον οποίο ανήκει θελήσει να το ...τραβήξει. Και αυτό το σενάριο είναι ΠΟΛΥ αληθινό...
    Αλλά επειδή μάλλον ο σύλλογος θα σταθεί στο ύψος του(και καλώς θα κάνει), η μικρή θα φύγει.
    Αναρωτιέμαι όμως, αν θα βάλει ποτέ μυαλό (και αυτή και οι γονεις της) και θα πατήσουν τα πόδια στη γη...
    Μάλλον όμως τρέφω αυταπάτες διοτι είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ το έλειμμα παιδείας τους...
    Να τη χαίρονται (;;;) λοιπόν όσοι της ξαναδίνουν τέτοιες αβάντες. Η βόμβα Αλεξάκου, θα σκάσει (δυστυχώς) σύντομα, ξανά στα χέρια τους.
    Λυπηρό μεν (γιατί είναι πολύ μικρή), αληθινό δε...

    Ο ΑΟΜ έχει πλέον και νου και γνώση και...Νικολογιάννη (αν αποφασίσει να δουλέψει και αυτή)και Νικολάκη και, και, και...
    Το μοναστήρι να ναι καλά.

  • Comment Link Ειδήμων Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 06:46 posted by Ειδήμων

    Μην ασχολείστε με κοριτσάκια που δεν έχουν αποδείξει σχεδόν τίποτα ακόμα στο βολεϊακό στερέωμα και το μόνο που διαθέτουν είναι τουπέ και μύτη ...τουλάχιστον Γκάμοβα...

  • Comment Link Περιεργος Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 17:09 posted by Περιεργος

    Εκει στο Μαρκοπουλο,δεν αναρωτιεστε γιατι προς το παρον αντι για προσθηκες εχετε μονο αποχωρησεις;Λεω εγω τωρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ