1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-08-2013 21:28

Πρώτη με χαμόγελα, αισιοδοξία και φιλοδοξίες στην Αγυιά (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Πρεμιέρα στη νέα χρονιά έκανε πριν από λίγο η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής, που μπροστά σε περίπου 70 οπαδούς της, στο κλειστό της Αγυιάς, πραγματοποίησε αγιασμό, με τους ανθρώπους της να εμφανίζονται λακωνικοί, χωρίς πολλά λόγια και με ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ.


Χωρίς τον Μαυροβούνιο άσσο Μπάλσα Ραντούνοβιτς και τον Κώστα Βασιλάκο, όλα έμοιαζαν σαν… πέρυσι. Οι δύο παίκτες θα έρθουν στην Πάτρα τηνΠαρασκευή, αφού ο μεν πρώτος είχε ένα πρόβλημα με την βίζα του ενώ ο δεύτερος αύριο (Πέμπτη) θα πάρει φύλλο πορείας από την μονάδα του για την Πάτρα.

Κανονικά παρευρέθησαν οι: Νίκος Ρουμελιώτης, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Μένιος Ρουμελιώτης, Στάθης Ντονάς, Νίκος Αγγελόπουλος, Σωτήρης Βλαχοστάθης, Ανδρέας Πεφάνης, Παναγιώτης Χρηστιάς, Νίκος Μαυραγάνης, Φώτης Μούρτζης και Νίκος Διονυσόπουλος.

Οι «ροσονέρι» ξεκίνησαν με αγιασμό και χαλαρή προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Αγυιάς, με τον Άρη Αγγελόπουλο να μην έχει στο πλευρό τους συνεργάτες του (Φαλιέρο-Μπουρδανιώτη). Ο τεχνικός της ομάδας καλοσώρησε τους παίκτες και ευχήθηκε πάνω απ” όλα υγεία ενόψει της νέας δύσκολης σεζόν που ξεκινά.

Το παρών έδωσε η πρόεδρος του ΤΑΑ Βάσω Ρουμελιώτη, η γ.γ. Μαρία Ρουμελιώτη, ο Τάσος Ρουμελιώτης, ο μάνατζερ Κώστας Παπασταθόπουλος και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Σωτήρης Κορφιάτης…

Νέα πρόσωπα στην «βασίλισσα», ο φυσιοθεραπευτής ΠαναγιώτηςΧαλκιόπουλος και ο φροντιστής Χρήστος Μίσσιος γνωστός και ως «Τίτος».


Στα ευχάριστα της… βραδιάς, η ευχή για… άνοδο από τον πατήρ Στυλιανό του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας, που διακόπηκε από την κερκίδα με την απάντηση «Δεν έχει παραπάνω πάτερ, τερματίσαμε… Πρωτάθλημα έχει» για να ακολουθήσουν γέλια…

Ιδιαίτερα ανανεωμένος και εμφανώς αδυνατισμένος ο ΠαναγιώτηςωΡουμελιώτης, ήταν η «έκπληξη» της πρεμιέρας, κάνοντας ακόμη και δήλωση για τίτλο «MVP».

«Nortenos Patras» και «Navajo Antifa» έκαναν… ζέσταμα με συνθήματα για Α1“ και Ευρώπη, χωρίς να ξεχάσουν τους «ξεχωριστούς» φίλους απόΑίγιο, Αγρίνιο και ΠΑΕ.

Εν αναμονή είναι τα νέα ρούχα της ομάδας, τα οποία θα παραλάβουν οι «ροσονέρι» τις επόμενες ημέρες, από νέα εταιρία με την οποία θασυνεργαστούν.

Παναγιώτης Ρουμελιώτης: «Καλή χρονιά. Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα, η Παναχαϊκή για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Α” Εθνική. Ξεκινάμε κάτι όμορφο και θέλουμε να τελειώσει και όμορφα. Έχουμε τεράστια θέληση και δίψα και πιστεύουμε θα πάει καλά η χρονιά. Να έχουμε υγεία, να υπάρχει ηρεμία και με την βοήθεια του κόσμου που από σήμερα βλέπουμε ότι είναι δίπλα μας θέλω να πιστεύω θα έχουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα, θα παίξουμε καλό βόλεϊ αι δεν θα έχουμε πρόβλημα με την παραμονή μας. Βασικός στόχος είναι η παραμονή. Από” κει και πέρα αν εξασφαλιστεί αυτό μαθηματικά αυτό, να παίξουμε και καλό βόλεί και αν μπορούμε να μπούμε στα «play-off» θα είναι μεγάλη-τεράστια επιτυχία.».

Άρης Αγγελόπουλος: «Αν συζητούσαμε πριν λίγα χρόνια ότι η Παναχαϊκή θα παίξει Α1′, ίσως να ήταν το μεγαλύτερο ανέκδοτο. Αυτό είναι πραγματικότητα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στην πρώτη και μας θύμισε τις ωραίες στιγμές και την στήριξη. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η προετοιμασία χρειάζεται πολύ πράξη και λίγα λόγια. να πάνε όλα καλά, να έχουμε υγεία και καλή χρονιά».

πηγή: pgeole.gr

Διαβάστηκε 443 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ