1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-08-2013 19:08

Υπέγραψαν Μένιος και Ντονάς

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με την ανανέωση των συμβολαίων του Μένιο Ρουμελιώτη Ρουμελιώτη και του Στάθη Ντονά συνεχίστηκαν οι κινήσεις της Παναχαϊκής για την συγκρότηση του ρόστερ.

Στην συνέχεια έγινε η επίσημη παρουσίασή τους από τον μάνατζερ της ομάδας Κώστα Παπασταθόπουλο που τόνισε: «Αφού ολοκληρώθηκε ο α” γύρος εργασιών στην ομάδα που αφορούσε σε διάφορα οργανωτικά θέματα με κυρίαρχο αυτό με το νέο ΑΦΜ, πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στην συγκρότηση του ρόστερ. Είμαστε χαρούμενοι που και στην Α1 Εθνική θα είναι μαζί μας ο Στάθης Ντονάς και ο Μένιος Ρουμελιώτης, που ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ανόδου στην Κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού βόλεϊ. Ο Μένιος στην Α1 Εθνική θα αγωνιστεί στην θέση του λίμπερο και για εμάς δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν τελικά αναδειχτεί ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος στην συγκεκριμένη θέση. Πολλά περιμένουμε να δώσει στην ομάδα μας και ο Στάθης που είναι παίκτης ευγνωσμένης αξίας. Εύχομαι και στους δύο, όπως και σε όλους μας πρώτα απ” όλα υγεία. Για τα άλλα θα τα πούμε και θα τα δούμε στο γήπεδο».

«Νέα Πρόκληση»

Ως νέα πρόκληση στην καριέρα του χαρακτήρισε την συμμετοχή του στην προσπάθεια που θα κάνει η Παναχαϊκή στην Α1 Εθνική ο Στάθης Ντονάς τονίζοντας: «Σαν νεοφώτιστη ομάδα που είμαστε πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή και ακολούθως να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Προσωπικά βλέπω την συμμετοχή μου σε αυτή την προσπάθεια ως μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Α1 Εθνική με μια ομάδα με την ιστορία, τον κόσμο και το μέγεθος της Παναχαϊκής».

 «Διπλός ο στόχος »

Από την πλευρά του ο Μένιος Ρουμελιώτης δήλωσε: «Ο στόχος της Παναχαϊκής σε αυτή την νέα προσπάθεια και το όμορφο ταξίδι στην Α1 είναι διπλός. Πρώτον η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να παραμείνει στην Κατηγορία και δεύτερον να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να βγουν νέα παιδιά που θα μας διαδεχτούν εμάς τους πιο έμπειρους για να έχει αυτή η προσπάθεια συνέχεια. Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να πετύχουμε και τους δύο στόχους, αφού η οικογένεια Ρουμελιώτη βαδίζει με σταθερά βήματα και προχωρά με συγκεκριμένο πλάνο αποφεύγοντας τις υπερβολές».
Διαβάστηκε 808 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ