1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-08-2013 17:38

Λύθηκε η παρεξήγηση για το σήμα της Παναχαϊκής

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αρκούσε μια δήλωσε του προέδρου της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής σε τοπικό ραδιόφωνο της Πάτρας, για να λυθεί το θέμα που πήγε να δημιουργηθεί με το σήμα του συλλόγου. Ο Νίκος Ράπτης, το πρωί τόνισε ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα  με την παραχώρηση του σήματος για να ακολουθήσει ανακοίνωση του ΤΑΑ Παναχαϊκή. Όπως φαίνεται, τελικά το... πρόβλημα ήταν μόνο τυπικό και γραφειοκρατικό.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης, δηλώνουμε ότι μας κάλυψε πλήρως η σημερινή δήλωση του προέδρου της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Νίκου Ράπτη (τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά) με θέμα το σήμα της ομάδος μας. Οφείλουμε να ενημερώσουμε πως το νέο σήμα που ανακοινώθηκε, χρησιμοποιείται μόνο για γραφειοκρατικούς λόγους και πουθενά αλλού.

Η Παναχαϊκή σε κάθε περίπτωση είναι μία και μοναδική ιδέα, όλοι δε όσοι βρισκόμαστε στην οικογένεια της σκοπό έχουμε να υπηρετήσουμε ανιδιοτελώς αυτήν την ΙΔΕΑ.

Όλοι μαζί για το καλό όλων των τμημάτων της οικογένειας της Παναχαικής.


Με εκτίμηση
ΤΑΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Διαβάστηκε 809 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ