1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-12-2017 19:58

Παπαδόπουλος: «Η Παναχαϊκή θα βρει τον δρόμο της»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος λίγη ώρα μετά την παραίτησή του από τον πάγκο της Παναχαϊκής, ευχήθηκε στον σύλλογο καλή συνέχεια τονίζοντας πως η πατρινή ομάδα θα βρει τον δρόμο της.
«Στο 1ο σετ φοβηθήκαμε παραπάνω από όσο έπρεπε, αλλά στη συνέχεια σταθήκαμε με αξιοπρέπεια απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο. Μην ξεχάτε πως παίζαμε χωρίς το Νίκο Ρουμελιώτη και χωρίς τον Κωστόπουλο αλλά μας βοήθησε ο Κοτσιλιάνος. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και σήμερα. Τους ευχαριστώ για την συνεργασία που είχαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ανακοίνωσα στην ομάδα την αποχώρηση μου. Εύχομαι στην ομάδα να βρει σύντομα το δρόμο της. Είμαι βέβαιος πως θα βρει τις λύσεις. Θα είμαι ένθερμος υποστηρικτής της Παναχαϊκής, θα χαίρομαι με τις νίκες και θα λυπάμαι με τις ήττες. Αυτή η ομάδα έχει μάθει στα δύσκολα και θα βρει το δρόμο της. Καλές γιορτές, με υγεία για όλο τον κόσμο και ειδικά για τους ανθρώπους του βόλεϊ».
Διαβάστηκε 207 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ