1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-08-2017 23:47

H Παναχαϊκή ξεκινά και ψάχνεται για... ενισχύσεις

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 7 μ.μ. στο Εθνικό κλειστό γυμναστήριο ξεκινά την προετοιμασία της η βολεϊκή Παναχαϊκή, η οποία για 3η σερί χρονιά και για 4η συνολικά θα συμμετάσχει στη Volley League.
Οι «κοκκινόμαυροι» έχουν 10 παίκτες στο ρόστερ τους συν τον Νίκο Μαυραγάνη, με τον οποίο βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη. Οι 10 είναι οι Νίκος Ρουμελιώτης, Μένιος Ρουμελιώτης, Γιάννης Λιβαθηνός, Παναγιώτης Χρηστιάς, Γιώργος Κοτσιλιάνος, Βασίλης Κωστόπουλος και οι νεοαποκτηθέντες Νίκος Ντόντης από την Ολυμπιάδα, Παναγιώτης Σαλαβασίδης από τον Απόλλωνα, Παναγιώτης Μιχόπουλος από τον Κόροιβο και ο Βενεζουελάνος κεντρικός Ρόμπερτ Μάνουελ Οράμας. Ομως ο Οράμας αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Οσον αφορά τα μεταγραφικά η Παναχαϊκή το ψάχνει για την ενίσχυσή της στο κέντρο με έναν ακόμη ξένο και έναν Ελληνα παίκτη, ενώ υπάρχει το θέμα με τον Μαυραγάνη. Ακόμη πρόθεση είναι να αποκτηθεί ένας διαγώνιος για να δίνει λύσεις και ανάσες στον Νίκο Ρουμελιώτη, αφού δεν θα συνεχίσει ο Στάθης Ντονάς.

pelop.gr


Διαβάστηκε 716 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ