1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2017 21:00

Να δώσει... απαντήσεις ο ΠΑΟΚ, για το αήττητο ο Ολυμπιακός

Με το τηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο «Παλατάκι» θα πέσει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι, εννιά μέρες μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους».
Ο ΠΑΟΚ ενισχυμένος με τον Σάσα Στάροβιτς (ο Σέρβος δεν είχε προλάβει να αγωνιστεί στον τελικό του Λιγκ Καπ) θέλει τη νίκη για να δώσει απαντήσεις μετά την ήττα στους δύο αγώνες στο «Μελίνα Μερκούρη» (για Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα). Παράλληλα ο δικέφαλος θέλει να αποδείξει πως είναι ικανός για να πει την τελευταία λέξη και στο εφετινό πρωτάθλημα, ενώ μετά και την βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού θέλει να μειώσει στο ελάχιστο τη βαθμολογική διαφορά από τους «πράσινους».

Το σούπερ ντέρμπι θα είναι τηλεοπτικό και η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει κάνει μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να γεμίσει το «Παλατάκι» αναβιώνοντας στιγμές δόξας των δύο τελευταίων ετών.

Ο Ολυμπιακός μετά από αήττητη πορεία 14 αγωνιστικών πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο αλλά για τον Σλόμπονταν Μπόσκαν και τους παίκτες του τίθεται ζήτημα γοήτρου και αήττητου. Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ