1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2017 16:55

Κωστόπουλος: «Έτοιμος να βοηθήσω την Παναχαϊκή»

Μετά την αποχώρηση του Νέναντ Σορμάζ από την Παναχαϊκή, ο νεαρός Βασίλης Κωστόπουλος πήρε θέση βασικού στην Παναχαϊκή.

Ο 21χρονος ακραίος χθες απέναντι στην Κηφισιά έπαιξε πρώτη φορά φέτος βασικός στους πατρινούς και πραγματοποίησε μία πολύ θετική εμφάνιση στην απαιτητική αυτή θέση. Ο Κωστόπουλος τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους έχοντας 7/17 επιθέσεις, 2 άσσους και 1 μπλοκ, ενώ είχε εξαιρετική παρουσία στο δύσκολο κομμάτι της υποδοχής με 81% και 46% άριστες.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα ο Βασίλης Κωστόπουλος μίλησε στο volleynews.gr για τον νέο του ρόλο στην ομάδα και για την δύσκολη συνέχεια της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα.

kwstopoulos1

«Μου αρέσει νέος μου ρόλος. Από την πλευρά μου θα δώσω το 100% του εαυτού μου στα επόμενα παιχνίδια για να βοηθήσω την ομάδα. Δυστυχώς έφυγε ο Σορμάζ, έτσι είναι όμως η κατάσταση και συνεχίζουμε με αυτό. Δεν σκεφτόμαστε πλέον τον Σορμάζ, κοιτάμε τα νέα δεδομένα και πως θα συνεχίσουμε με αυτά».

Ενώ για την συνέχεια της Παναχαϊκής ανέφερε: «Η Κηφισιά ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Ήρθαμε εδώ προσπαθώντας να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, προσπαθήσαμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μένουμε με την πίκρα ότι δεν κερδίσαμε τίποτα. Θέλουμε και ευελπιστούμε ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Παίζουμε τώρα με ομάδες που είναι πιο πολύ στα μέτρα μας και επείγει να πάρουμε βαθμούς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ