1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-01-2017 13:56

Μήνυμα αγάπης στα «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ η Παναχαϊκή

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αθλητές, σε όλη την Ελλάδα, αγκάλιασαν τη δράση Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ και επισκέφτηκαν χριστουγεννιάτικες εκθέσεις ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ σε εμπορικά πολυκαταστήματα και επιλεγμένα πρακτορεία του, προκειμένου να εκπληρώσουν παιδικές ευχές.
Η VolleyLeague Πάμε Στοίχημα και παίκτες της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, Μανώλης Δημητριάδης, Πέντρο Ρεκ, Λεναντ Σορμάζ και Αλεχάντρο Μπαράχας, επισκέφτηκαν κεντρικό πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πάτρα και μέσα  από τα «Ευχοστολίδια» έστειλαν μήνυμα αγάπης και προσφοράς στα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και των «Παιδικών Χωριών SOS», εκπληρώνοντας τις ευχές που είχαν αποτυπώσει στις ζωγραφιές τους.
Διαβάστηκε 1861 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link Αχαιός Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 16:10 posted by Αχαιός

    Αν γυρίσει ο Παναγιώτης πίσω σύμφωνα με τον αγαπούλα.... Θα κόβει το γήπεδο 2.000 εισητηρια!! Λέμε για θέαμα!!!!! Και βολλευ και σεφερλη και μπατινι... Γουστααααααααααααρω!! Πάντως πάνω από κάθε λογότυπο φανέλας με το ΠΆΜΕ ΣΤΟΊΧΗΜΑ πρέπει να μπει από πάνω ένα μικτό "ΝΊΚΟ"

  • Comment Link Αγαπούλας Αγυιάς Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 08:41 posted by Αγαπούλας Αγυιάς

    Σε λίγο τέως παίκτες της Παναχαϊκής.
    Μετά την μεταγραφική περίοδο στην ομάδα της Πάτρας δεν θα παίζει κανείς τους, αφού θα αποχωρήσουν λόγο οικονομικών προβλημάτων.
    Θα επανέρθουν στην ενεργό δράση οι Παλαίμαχοι Βολεϊμπολίστες της Αχαΐας, στην προσπάθεια να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.
    Και μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Ρουμελιώτη, αναμένεται η επιστροφή του Πάνου να στηρίξει την οικογενειακή ομάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ