1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-06-2015 11:23

Λυκούδης: «Όχι βιαστικές ενέργειες»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε στα σαλόνια της Volley league και έχει έτοιμο τον σχεδιασμό της για την νέα περίοδο.
Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται στο μεταβατικό στάδιο που έχει προγραμματίσει ο Γιώργος Λυκούδης και θα ολοκληρωθούν σε δέκα ημέρες ώστε οι παίκτες να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στόχος της Πατρινής ομάδας την νέα περίοδο είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα εξασφαλίσει νωρίς την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία αποφεύγοντας τα πλέι άουτ. Η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με την διοίκηση έχουν συμφωνήσει στην παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας, των Πατρινών παικτών από την περσινή περίοδο και η ενίσχυση θα γίνει στις θέσεις που πραγματικά η ομάδα έχει ανάγκη από καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Όμως δεν πρόκειται να υπάρχει βιασύνη στις μεταγραφικές κινήσεις και όπως λέει ο Γιώργος Λυκούδης.


«Ξέρουμε τι παίκτες θέλουμε να πάρουμε στην Παναχαϊκή. Όμως έχουμε χρόνο, βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας στις υπόλοιπες ομάδες και δεν θα κάνουμε βεβιασμένες και βιαστικές ενέργειες». Ο προπονητής της Πατρινής ομάδας ερωτηθείς αν στόχος θα είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία απάντησε «Θεωρώ ότι αυτός είναι ο στόχος μας και μπορούμε να τον πετύχουμε. Έχουμε δουλέψει όλο τον χρόνο στην Α2 εθνική καλά, σαν να ήμασταν ομάδα Α1 εθνικής, ο βασικός κορμός θα μείνει, νομίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος των παικτών από την περσινή ομάδα θα παραμείνει και πιστεύω ότι με τις προσθήκες που θα γίνουν θα παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο στο νέο πρωτάθλημα».
Διαβάστηκε 475 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ