1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2014 21:01

«Ευχαριστώ» Παναχαϊκής προς παίκτες και Ερασιτέχνη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής εξέδωσε ανακοινώσεις όπου θέλησε να ευχαριστήσει όσους της συμπαρασταθήκαν την φετινή σαιζόν αλλά και στην διοίκηση της ΠΓΕ για τη χρήση του γηπέδου.


Η Πατρινή ομάδα ευχαρίστησε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας, Παναγιώτη Χαλκιόπουλο και Νίκο Βλαστό, τον φροντιστή Χρήστο (Τίτο) Μίσσο, καθώς επίσης και τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής για την άριστη συνεργασία που είχαν όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση προς το ανδρικό τμήμα έχει ως εξής:

«Η Διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα για την Α1 Κατηγορία VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014, για τις υπηρεσίες τους και την καλή τους αγωνιστική παρουσία, κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση προς την ερασιτεχνική Παναχαϊκή:

«Η Διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης, για την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη προς το Σωματείο μας, κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, για την Α1 Κατηγορία VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014».

Διαβάστηκε 336 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link Antonio Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 18:06 posted by Antonio

    Ωραία ατμόσφαιρα!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ