1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-05-2014 11:52

«Η Παναχαϊκή παρακολουθεί τις εξελίξεις»

Αξιολογείστε το άρθρο
(3 votes)
Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Παναχαϊκή επιχειρεί να τονίσει τα οικονομικά προβλήματα ομάδων της Volleyleague και δηλώσει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις προκειμένου να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο υποβιβασμό κάποιας ομάδας. 
Η ανακοίνωση

«Μετά τους Άρη και Παναθηναϊκό που έχουν δεδομένα οικονομικά προβλήματα η Ορεστιάδα μετά την επιστροφή της στην Α1 έρχεται αντιμέτωπη με παλιές οφειλές όπως και η ΑΕΚ που έχει παγώσει και κινδυνεύει να χάσει και τους διακανονισμούς όπως αναφέρεται στην σημερινή Goal . Η ομάδα μας παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και έχοντας τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις ξεκινάει από αύριο τον σχεδιασμό της για την νέα σεζόν».
Διαβάστηκε 834 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link Patsas Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014 12:04 posted by Patsas

    Δυστυχώς η ευτυχώς έτσι έχει η κατάσταση και εγώ σαν οπαδός της Ορεστιάδας πέρυσι από το τέλος των μπαράζ και μέχρι να προκηρυχθεί το πρωτάθλημα της Α2 ήλπιζα ότι θα ανεβούμε τουλάχιστον στα χαρτιά αλλά δεν ανεβήκαμε γιατί έτσι ήθελε ο Εθνικός και οι υπόλοιπες ομάδες που δεν ψηφίσαν υπέρ της ανόδου άλλης μίας ομάδας στην volleyleague αλλά να παραμείνει ο Π.Α.Ο παρ ότι τελευταίος και καταιδρωμένος. Τελος πάντων καλό μας έκανε όπως αποδείχθηκε.
    Τώρα στο θέμα της συμπαθούς Παναχαϊκης εύχομαι τα καλύτερα στην Α2 και του χρόνου επιστροφή στην volleyleague αλλά όχι μέσα από την γνωστή ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ διαδικασία των μπαράζ ...είναι καιρός να ανθίσει το επαρχιακό βόλεϋ αφού η Αθήνα δεν αποτελεί πια φιλόξενο έδαφος για την ευγενή αθλητική άμιλλα που πρεσβεύει το βόλεϊ

    Α και καλό κουράγιο με τους μαυρομάτηδες αθηνόδωρους και σια

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ