1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-04-2014 13:06

Νίκος Ρουμελιώτης: «Η καλύτερη ομάδα των πλέι άουτ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Πάτρας, «Λουξάρω Αθλητικά» μίλησε την Παρασκευή ο αρχηγός της Παναχαϊκής, Νίκος Ρουμελιώτης ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΠΑΟ αλλά και στο σημερινό παιχνίδι με τη Νίκη Αιγινίου.

Τα βασικότερα σημεία των δηλώσεων του:

Για τη νίκη επι του ΠΑΟ: « Υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος και δεν πετάμε στα σύννεφα μετά τη νίκη από του ΠΑΟ αλλά υπάρχουν χαμογελά» είπε ο Νίκος Ρουμελιώτης και πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιχνίδι όπου δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο και έστω και στο τέλος δείξαμε ότι ακόμα είμαστε ζωντανοί και δεν έχουμε πέσει ακόμα».

Σε ερώτηση για το παιχνίδι με τη Νίκη Αιγινίου: «Όπως και με τη Νίκη Αιγινίου, έτσι και στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε 5 τελικούς όπου θέλουμε να πάρουμε τρίποντα για να μείνουμε. Νομίζω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και από τις άλλες 3 που συμμετέχουν στα πλει-άουτ».

Για την διαδικασία των πλει-άουτ: «Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου όπου συμμετέχω στα πλει-άουτ και είναι κάπως πρωτόγνωρο.
Να σας πω νιώθω ότι αγωνίζομαι με στόχο να κατακτήσω το πρωτάθλημα όμως υπάρχει μεγάλο άγχος».

Για την προσθήκη των Μπρίνκμαν-Γκότς: «Είναι και οι δυο πολύ μεγάλοι παίκτες που ήρθαν για να μας μεταμορφώσουν και είμαστε τυχεροί που τους έχουμε αποκτήσει και στα μέσα της χρονιάς. Μακάρι να είχαν έρθει από την αρχή της σεζόν όμως οι δυνατότητες της Παναχαϊκής δεν μπορούσαν να φέρουν τέτοιους παίκτες από την αρχή της χρονιάς όμως έστω και τώρα που τους έχουμε αποκτήσει, μας έχουμε βοηθήσει πάρα πολύ».
Διαβάστηκε 474 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ