1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2014 19:19

Μέσω «Τόφαλος» στο Παλατάκι η Παναχαϊκή

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Τα μαθήματα προσαρμογής της Παναχαϊκής στο μεγάλο γήπεδο ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού που θα παίξει με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν.
 Η πρώτη προπόνηση έγινε την Τρίτη στο «Τόφαλος», στην κεντρική σάλα προπονήθηκε και χθες η Παναχαϊκή και εκεί θα κάνει όλη την εβδομάδα προπονήσεις προκειμένου οι παίκτες της να συνηθίσουν στο μεγάλο γήπεδο. Το «Τόφαλος» μοιάζει χωροταξικά με την Πυλαία, 5.500 θέσεις η χωρητικότητα του έναντι 8.000 θέσεων του κλειστού γηπέδου του ΠΑΟΚ.
 
Η αλλαγή από το μικρό «κλειστό» της Παναχαϊκής στην Αγυιά είναι μεγάλη και σε αυτή αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, που γνωρίζει καλά την Πυλαία αφού στο παρελθόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «Μπορεί σε όσους δεν γνωρίζουν να δημιουργούνται ερωτηματικά πώς μπορεί να παίξει ρόλο το μεγάλο γήπεδο. Εγώ λοιπόν θα απαντήσω ότι εμείς οι παίκτες όταν συνηθίζουμε σε μικρά γήπεδα, πολύ δύσκολα προσαρμοζόμαστε στα πολύ μεγαλύτερα. Για τον ΠΑΟΚ είναι αβαντάζ η Πυλαία και προσωπικά αυτό το αβαντάζ το ξέρω πολύ καλά. Θυμάμαι όταν εγώ αγωνιζόμουν στον ΠΑΟΚ είχαμε νικήσει σπουδαίες ομάδες αξιοποιώντας το μεγάλο γήπεδο. Μέχρι και τον Ηρακλή των συνεχόμενων παρουσιών σε τελικούς τσάμπιονς λιγκ είχαμε νικήσει».
 
-Η Παναχαϊκή ξεπερνώντας το εμπόδιο του γηπέδου μπορεί να νικήσει τον ΠΑΟΚ;
«Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να νικήσουμε και για να τα καταφέρουμε πρέπει να παίξουμε καλά. Είναι το εμπόδιο της διαφορά του γηπέδου ένα σημαντικός παράγοντας, ο άλλος είναι ο ΠΑΟΚ αλλά και το πως εμείς θα αγωνιστούμε. Αν παίξουμε καλά, τότε ναι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
 
Πηγή: pelop.gr
Διαβάστηκε 373 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ