1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-03-2014 14:32

Χωρίς φιλικό η Παναχαϊκή κόντρα στον ΠΑΟΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 Εθνικής έχει διακοπή λόγω του φάιναλ-4 του Κυπέλλου που θα γίνει 15-16 Μαρτίου στην Καλαμάτα. Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης θα ήθελε να δώσουν οι «κοκκινόμαυροι» ένα φιλικό, αλλά αυτό δεν γίνεται, αφού δεν υπάρχει αντίπαλος.

Ο λόγος; Οι ομάδες της Αθήνας με τις οποίες η Παναχαϊκή θα μπορούσε να παίξει φιλικό θα συμμετάσχουν στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου και μιλάμε για τον Ολυμπιακό, την Κηφισιά και την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός δεν θα συμμετάσχει στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου, αλλά δεν θέλει η Παναχαϊκή να παίξει μαζί του, καθώς είναι από τους βασικούς ανταγωνιστές της στην μάχη της παραμονής.

Το ίδιο ισχύει και για τον Παμβοχαϊκό, ομάδα με την οποία η Παναχαϊκή έχει παίξει αρκετά φιλικά. Ομως τώρα που η μάχη για την παραμονή κορυφώνεται και σε τρεις εβδομάδες θα γίνει και το μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος στο Βραχάτι, δεν γίνεται να παίξουν φιλικό. Ετσι η Παναχαϊκή θα...περιοριστεί σε προπονήσεις και κάποια εσωτερικά διπλά μέχρι το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Πυλαία το Σάββατο 22 Μαρτίου. Μάλιστα λόγω της συμμετοχής του ΠΑΟΚ στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου, ο Γιώργος Λυκούδης θα έχει την ευκαιρία να τον κατασκοπεύσει τηλεοπτικά, αφού όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΔΤ.

Πηγή: Pelop.gr
Διαβάστηκε 301 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ