1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-02-2014 13:29

Πεφάνης: «Μετράει το πάθος»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
«Θεωρώ ότι μετράει το πάθος και όχι η φανέλα. Το πάθος για την παραμονή είναι λιγάκι μεγαλύτερο από το πάθος της πρωτιάς». Αυτά τόνισε με νόημα σε συνεντευξή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο κορυφαίος παίκτης της Παναχαϊκής Ανδρέας Πεφάνης στην σπουδαία νίκη των «κοκκινόμαυρων» επί της μέχρι προχθές πρωτοπόρου της Α1 Εθνικής βόλεϊ Κηφισιάς με 3-2 σετ.
 
-Εσύ για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα, μετά το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό στον α' γύρο, έρχεσαι από τον πάγκο σε ένα σημείο που η Παναχαϊκή δεν πατάει καλά στο γήπεδο. Αλλάζεις την εικόνα, έρχονται τα πάνω κάτω και η ομάδα σου φτάνει σε μεγάλη νίκη. Τυχαίο;

«Οταν κάτι συμβαίνει για δεύτερη φορά πάει να πει ότι δεν είναι τυχαίο. Ολη η ομάδα δουλεύει στην προπόνηση και όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε. Αυτή είναι και η πρώτη κουβέντα που λέει ο κόουτς στα αποδυτήρια. Οτι όλοι πρέπει να είμαστε ζεστοί και έτοιμοι. Εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία σε δύο δύσκολα παιχνίδια και ειδικά αυτό με την Κηφισιά ήταν πιο δύσκολο και θεωρώ ότι τα πήγα καλά».

-Πίστευες όταν μπήκες στο γήπεδο στο 2-0 σετ υπέρ της Κηφισιάς ότι μπορείτε να το γυρίσετε;

«Οχι. Να είμαι ειλικρινής πίστευα ότι χάθηκε το 1o σετ θα τα παρατήσουμε, ότι θα υπάρξει και γκρίνια γιατί είμαστε επιρρεπής στην γκρίνια και σε αυτά. Ομως τελικά επήλθε η ηρεμία, παίξαμε αυτό που ξέρουμε και ήλθε το επιθυμητό αποτέλεσμα».


-Επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο στόχος;

«Είναι ένας ακόμη τελικός για εμάς. Πρέπει να πάρουμε ότι μπορούμε. Ενα σετ; Δύο σετ, έναν βαθμό; Οτι καταφέρουμε να πάρουμε θα είναι καλό στην προσπάθεια που κάνουμε για παραμονή. Βέβαια αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι στον α' γύρο όταν νικήσαμε με 3-2 σετ, αφού κυρίως η δική μας ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα, αλλά και ο Ολυμπιακός παίζει διαφορετικά».

Πηγή: pelop.gr
 
Διαβάστηκε 272 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ