1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-12-2013 18:23

Νέα χρονιά, νέα Παναχαϊκή

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 Εθνικής λόγω των εορτών διακόπτεται και θα επαναρχίσει στις 11 Ιανουαρίου του 2014. Η διακοπή είναι ότι πρέπει για να ανασυνταχθεί η Παναχαϊκή και κυρίως για να ενισχυθεί. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε στις 16 Δεκεμβρίου και ήδη η Παναχαϊκή έκανε την πρώτη της κίνηση αποκτώντας το διεθνή ακραίο Μιχάλη Σαρικεϊσογλου, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τους «κοκκινόμαυρους» το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.
 
Ομως η Παναχαϊκή συνεχίζει την προσπαθειά της για ενίσχυση και ψάχνει την αγορά. Σίγουρα θα αποκτήσει έναν παίκτη για την θέση του λίμπερο, αφού υπάρχει μεγάλο κενό μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μένιου Ρουμελιώτη. Μάλιστα έχει κατατεθεί πρόταση στον πρώην διεθνή Σέρβο λίμπερο Μάρκο Σάμαρτζιτς, με τον οποίο προ τριετίας ήταν συμπαίκτης στον Αρη ο Νίκος Ρουμελιώτης. Από την απάντηση του Σάμαρτζιτς θα εξαρτηθεί και η επόμενη κίνηση της Παναχαϊκής, που σύμφωνα με πληροφορίες ελέγχει την αγορά και για παίκτες σε άλλες θέσεις! Αλλωστε από τις επίσημες τοποθετήσεις του Γιώργου Λυκούδη η θέση του Μαυροβούνιου ακραίου Μπάλσα Ραντούνοβιτς κρίνεται επισφαλής. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα μετά το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Παμβοχαϊκό, παρά την νίκη των «κοκκινόμαυρων (3-2 σετ) είχε δηλώσει τα εξής:«Συνήθως οι ξένοι στις ομάδες είναι για να επωμίζονται περισσότερο βάρος στα παιχνίδια, αλλά στη δική μας περίπτωση δεν συμβαίνει αυτό και εμένα με προβληματίζει έντονα».

Στον Ραντούνοβιτς σχεδόν αναγκαστικά έπειτα από τον τραυματισμό του Μένιου Ρουμελιώτη, δόθηκε μια ακόμη ευκαιρία, αλλά και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Μαυροβούνιος κινήθηκε σε ρηχά νερά έχοντας 21% αποτελεσματικότητα στην υποδοχή με μόλις 7% άριστες και 11/26 επιθέσεις με 42%.

Με Σαρικεϊσογλου, νέο λίμπερο και ίσως και νέο ακραίο στη θέση του Ραντούνοβιτς, το βασικό σχήμα της Παναχαϊκής το 2014 θα αλλάξει τουλάχιστον κατά τα 3/7, αν δεν υπάρξει και άλλη διορθωτική κίνηση και συνεπώς θα μιλάμε για μια νέα ομάδα. Θυμίζουμε ότι ήδη σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν υπάρχει μια αλλαγή, αφού ο Γιάννης Λιβαθηνός αποτελεί τον βασικό πασαδόρο και ο Νίκος Αγγελόπουλος αποτελεί παρελθόν.

Πηγή: Pelop.gr
Διαβάστηκε 695 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ