1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-10-2013 12:11

Ζερδεβάς: «Εκπληκτική ατμόσφαιρα, πανηγύριζα με την κερκίδα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής της ποδοσφαιρικής Αχαϊκής, Γιάννης Ζερδεβάς, που για χρόνια έχει φορέσει την φανέλα της ποδοσφαιρικής Παναχαϊκής ήταν το Σάββατο στην «πρώτη» της βολεϊκής Παναχαϊκής στην Α1 Εθνική και πανηγύρισε την νίκη της με 3-1 σετ επί του Παναθηναϊκού. Κάτι που αποδεικνύει ότι στην Πάτρα υπάρχει... πανστρατιά για την προσπάθειατων «ροσονέρι»
 

Με δηλώσεις του στάθηκε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα και χαρακτηριστικά τόνισε: «Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά μοναδική. Οι οπαδοί με τα συνθήματα, ο κόσμος της Παναχαϊκής έδωσε τρομερή ώθηση στην ομάδα. Κάποια στιγμή ήταν τέτοια η ένταση και ο ρυθμός που βρέθηκα χωρίς να το καταλάβω να πανηγυρίζω και εγώ μαζί με την κερκίδα. Πραγματικά με συνεπήρε ο ρυθμός και πιστεύω ότι και τα παιδιά της Παναχαϊκής που ήταν στον αγωνιστικό χώρο πήραν μεγάλη ενέργεια από τον κόσμο».

-Δηλαδή να υποθέσω ότι θα ξαναπάτε στα παιχνίδια της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής;

«Το ρωτάς; Δεν πρόκειται να χάσω κανένα παιχνίδι. Οσο μπορώ και όταν οι υποχρεώσεις μου το επιτρέπουν θα είμαι πάντα στην κερκίδα».
-Σε αγωνιστικό επίπεδο τι σας έκανε εντύπωση στο ντέρμπι της Παναχαϊκής με τον Παναθηναϊκό;

«Η ποιότητα κάποιων παιδιών της Παναχαϊκής, το πάθος και η ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ. Παίκτη της κλάσης του Νίκου Ρουμελιώτη ή του Ντονά δεν είχε ο Παναθηναϊκός. Για να πω την αλήθεια περίμενα ο Παναθηναϊκός να προβάλει μεγαλύτερη αντίσταση».

-Εσείς ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, πώς και αποφασίσατε να παρακολουθήσετε αγώνα βόλεϊ;

«Καταρχήν είμαι άνθρωπος του αθλητισμού και μου αρέσουν γενικά τα σπορ όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Τα καλοκαίρια παίζω μπιτς-βόλεϊ, γενικά το βόλεϊ μου αρέσει και δεν είναι η πρώτη φορά που πήγα στο γήπεδο. Ομως ήταν η πρώτη φορά που σε παιχνίδι βόλεϊ έζησα τέτοια μοναδική ατμόσφαιρα. Αξίζει λοιπόν ένα μεγάλο μπράβο στην οικογένεια Ρουμελιώτη που έχει φτάσει την Παναχαϊκή σε αυτό το επίπεδο, αλλά και στον κόσμο που έδειξε ότι ξέρει πως να στηρίζει την ομάδα χωρίς ακρότητες, αλλά μόνο με χειροκροτήματα και επευφημίες».

Πηγή: Pelop.gr
Διαβάστηκε 540 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ