1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-10-2013 22:44

Νίκος Ρουμελιώτης: «Ιστορική σημασία»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η Παναχαϊκή μπαίνει τη μάχη του Λιγκ Καπ, με τα παιχνίδια να είναι τα πρώτα επίσημα ως ομάδα της Βόλεϊ Λιγκ. Για αυτό και Νίκος Ρουμελιώτης μίλησε για την ιστορική σημασία που έχουν οι αγώνες.  
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπαίνουμε και στα επίσημα παιχνίδια ως ομάδα Α1 Εθνικής και υπό αυτή την έννοια τα παιχνίδια μας στο Βραχάτι έχουν και ιστορική σημασία για την Παναχαϊκή» δήλωσε ο Νίκος Ρουμελιώτης για τα παιχνίδια της Παναχαϊκής στο Λιγκ Καπ, που θα είναι τα πρώτα της επίσημα ως ομάδα Α1 Εθνικής, και πρόσθεσε: «Η διοργάνωση του Λιγκ Καπ είναι ότι πρέπει για εμάς προκειμένου να παίξουμε δυνατά παιχνίδια και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Ομως και στο Λιγκ Καπ θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας. Θα προσπαθήσουμε σε όλα τα παιχνίδια για την νίκη. Δεν ξέρω αν καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση καθώς θα αντιμετωπίσουμε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, τον Φοίνικα και τον Παμβοχαϊκό, αλλά θα τα δώσουμε όλα και οι αντίπαλοι μας να ξέρουν ότι θα βρουν απέναντι τους μια ομάδα δυνατή γεμάτη υγεία».
Διαβάστηκε 752 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ