1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2012 01:53

Χριστούγεννα στην ΕΠΕΣΘ με yearbook και... ball story (video)

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το 19ο Yearbook της ΕΠΕΣΘ, μια έκδοση που άντεξε στο χρόνο και εξελίχτηκε από συνοπτικό οδηγό των πρωταθλημάτων της Θεσσαλονίκης σε ένα ετήσιο πλήρες αλμανάκ του Ελληνικού και Παγκόσμιου Βόλεϊ και Beach Volley.

Το Yearbook 2012 προσφέρει, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, αναλυτική παρουσίαση των πρωταθλημάτων της ΕΠΕΣΘ, τα αποτελέσματα των Ελληνικών και Διεθνών διοργανώσεων, τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να βρουν και να κατεβάσουν το Yearbook 2012 στην ιστοσελίδα της Ενωσης, μέσω της οποίας μπορούν να έχουν πρόσβαση και σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις για να τις κρατήσουν στο αρχείο τους.

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ EΠΕΣΘ TV
Επίσης, μετά την περυσινή πετυχημένη σειρά των αφιερωμάτων The Story So Far και Champions, τα οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες, η ΕΠΕΣΘ TV συνεχίζει φέτος με το BALL STORY. Πρόκειται για το καθιερωμένο μουσικό βίντεο-αφιέρωμα σε όσα έγιναν στο πρώτο μισό της αγωνιστικής
περιόδου, με αγωνιστικά και χιουμοριστικά στιγμιότυπα από τα γήπεδα της ΕΠΕΣΘ. Το Ball Story θα αναρτηθεί στην σελίδα της ΕΠΕΣΘ TV, στο YouTube, την Παραμονή των Χριστουγέννων (Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου) και μια γεύση μπορείτε να πάρετε από το trailer που ακολουθεί.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ