1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2024 14:47

Αγγελόπουλος - Παπαδόπουλος: «Στόχος τα υψηλά σκαλιά της Volley League» (vid)

Ο πρόεδρος και χρηματοδότης του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου καθώς και ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος μίλησαν για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Pre League και την ιστορική άνοδο στη Volley League: αλλά και τα όνειρα που υπάρχουν για την επαγγελματική κατηγορία:

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Είναι κάτι εκπληκτικό για το Παλαιό Φάληρο. Είναι πρώτη φορά εκτός από το πόλο του Παλαιού Φαλήρου που ανεβαίνει στην Α1. Πόσο μάλλον που μία ομάδα ηλικίας τριών ετών ανεβαίνει στην Α1. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του αθλητισμού που συμβαίνει αυτό. Αρα είμαι πολύ χαρούμενος. Η επιτυχία οφείλεται στα παιδιά που όλη τη χρονιά έκαναν που έπρεπε και στόχος πλέον είναι να κάνουμε καλή πορεία στη Volley League».

 

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Μετά την 1η αγωνιστική που ηττηθήκαμε ξέραμε πως για να ανέβουμε δεν έπρεπε να χάσουμε άλλον αγώνα. Κάναμε μία σειρά 14 αγώνων αήττητοι. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Όσο περνούσαν οι αγώνες υπήρχε όλο και μεγαλύτερη πίεση. Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια σε μία κατηγορία δύσκολη και απαιτητική. Σήμερα πραγματικά αγχωθήκαμε αλλά τα καταφέραμε. Γενικά πήραμε όλα τα σκληρά ματς και αυτό δεν ήταν τυχαίο. Ο Φλοίσβος πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι μπορεί να αποτελέσει ισχυρή δύναμη στο ελληνικό βόλεϊ. Έχει μία ισχυρή ομάδα παραγόντων που είναι δυνατή, μπορεί να στηρίξει ομάδα στα ψηλά σκαλιά της Volley League και αξίζει να είναι στο άθλημα μας».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ