1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2017 18:53

Μάχη για την τετράδα στη Σαντορίνη

Μεγάλη μάχη αναμένεται στη Σαντορίνη με τον τοπικό ΑΟ Θήρας να υποδέχεται το Μαρκόπουλο για την 13η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος και η αναμέτρηση θα παίξει μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Ο ΑΟ Θήρας έχει ήδη αγωνιστεί στο 2017 στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με το Μαρκόπουλο που θα παίξει για πρώτη φορά μετά τη διακοπή των γιορτών.

Ο Απόστολος Οικονόμου και ο Γιάννης Νικολάκης θα παρουσιασούν πάνοπλες τις ομάδες τους, με το απουσιόλόγιο και των δύο τεχνικών να είναι λευκό.

Οικονόμου: «Νίκη με καλή εμφάνιση»

«Ξέρουμε ότι το παιχνίδι της Τετάρτης είναι πολύ κομβικό και για τις δυο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο: την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος, οποτε πρεπει να το αντιμετωπίσουμε με ιδιαίτερη προσοχή και να στοχεύσουμε σε μια καλη εμφάνιση , που θα μας δώσει το δικαίωμα να πετύχουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Νικολάκης: «Να κάνουμε την υπέρβαση»

«Ξεκινά ουσιαστικά το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και θέλουμε να αρχίσουμε όπως κλείσαμε τον πρώτο γύρο… Αν μπορέσουμε με να κάνουμε κάποια υπέρβαση καλό θα είναι, αλλά σίγουρα θέλω να εμφανιστούμε ακόμη πιο δυνατοί. Ο ΑΟ Θήρας ανήκει πλέον στις τοπ ομάδες του πρωταθλήματος, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για καλή εμφάνιση κι ότι καλύτερο έρθει. Κι αυτό θέλουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ