1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-10-2015 14:30

Στα... δύσκολα θα έχει Φιλντ ο Παναθηναϊκός

Ο Μαρίσα Φιλντ πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η Καναδή κεντρικός θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Ρόυσση για το παιχνίδι με τον Αίαντα Εόσμο που θα γίνει το Σάββατο στην Κυψέλη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ανεβάζει στροφές για τα μεγάλα ματς με Πανναξιακό και ΑΕΚ που ακολουθούν.
Η νεοαποκτηθείσα διεθνής κεντρική από τον Καναδά, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στο panathinaikos1908.gr, όπου αποκάλυψε τους στόχους της αλλά και την προσμονή της να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα του γηπέδου.


«Πριν έρθω στην Ελλάδα γνώριζα ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος Σύλλογος με πολλούς οπαδούς, που είναι πολύ υπερήφανοι για αυτόν. Τώρα που είμαι κι εγώ μέλος αυτής της οικογένειας, διαπιστώνω ότι υπάρχει μεγάλη στήριξη από όλους στην ομάδα, που με καλωσόρισαν και μου έδειξαν από την αρχή ότι είμαι ευπρόσδεκτη.

Είχα επισκεφτεί την Ελλάδα και παλιότερα για διακοπές, ενώ πέρυσι βρέθηκα στη Νάξο για τις ανάγκες της αναμέτρησης της τότε ομάδας μου με τον Πανναξιακό για το CEV Cup και είχα πάρει μια μικρή... γέυση από τη χώρα σας.

Προσωπικός μου στόχος είναι πάντα η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ελπίζω να καταφέρω μέσω του δυνατού μπλοκ μου, του δυνατού σερβίς και των γρήγορων επιθέσεων να συνεισφέρω τα μέγιστα σε αυτό.

Ανυπομονώ για το παιχνίδι του Σαββάτου, όπου θα έχω την ευκαιρία να συναντήσω εκ τους σύνεγγυς τους φίλους της ομάδας μας και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ