1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2023 02:07

Ψάρρας – Μπάσης: «Το λέμε και το ξαναλέμε για να το πιστέψουμε…» (vid)

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας και ο κεντρικός της ομάδας Αχιλλέας Μπάσης έκαναν δηλώσεις μετά την πρόκριση στους «16» του CEV Cup, για τη δύσκολη ρεβάνς στην Αυστρία και τον αγώνα πρωταθλήματος με την Κηφισιά που έρχεται:

 

«O Mίλων στους «16» του CEV Cup. Το λέμε και το ξαναλέμε για να το πιστέψουμε. Είναι τεράστια επιτυχία αυτό που έκανε η ομάδα μας. Οπως είχαμε πει θα ήταν δύσκολος αγώνας. Και αποδείχτηκε στην πράξη. Στο 1ο σετ κολλήσαμε σε μία περιστροφή και το χάσαμε. Με τον ίδιο τρόπο πήραμε το 3ο σετ, το γυρίσαμε και πήραμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου που κάνουν συνέχεια υπερβάσεις. Ο Μίλωνας είναι ομάδα με φιλοδοξίες και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε αγωνιστική του υποχρέωση. Όλα θα έχουν μεγαλύτερη αξία εάν νικήσουμε τον επόμενο αγώνα για το πρωτάθλημα κόντρα στην Κηφισιά. Θα δώσει διπλή αξία στη σημερινή μας τεράστια επιτυχία»


Ο κεντρικός του Μίλωνα Αχιλλέας Μπάσης είπε: «Χάσαμε αλλά καταφέραμε να πάρουμε δύσκολη πρόκριση. Ημασταν μπροστά στο 1ο σετ και το χάσαμε από δικά μας λάθη. Βελτιωθήκαμε και μετά βρήκαμε τα πατήματα μας και πήραμε τα επόμενα δύο σετ που μας έδωσαν την πρόκριση. Έχουμε δύσκολους αγώνες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συγκεντρωμένα. Στόχος μας να παίζουμε καλό βόλεϊ, το βόλεϊ που ξέρουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Media

Σχετικά άρθρα

  • Σάκης Ψάρρας: «Δεν υποτιμώ κανέναν, όλοι θα παίζουν το ίδιο»
    Αποφάσισμένος να επιβάλει την φιλοσοφία του μέσα και έξω από τον πάγκο της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι ο Σάκης Ψάρρας. Ο νέος τεχνικός του δικεφάλου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και είπε:
  • Σάκης Ψάρρας: «Στόχος να φέρουμε πάλι τον ΠΑΟΚ στην κορυφή»
    Ο Σάκης Ψάρρας στις πρώτες του δηλώσεις ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε:
  • Σάκης Ψάρρας και με την... βούλα προπονητής του ΠΑΟΚ
    Ο Σάκης Ψάρρας είναι και τυπικά ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Πριν από λίγο η διοίκηση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του:
  • Εκπληξη με Σάκη Ψάρρα ο ΠΑΟΚ!
    Από τα γήπεδα της Ιταλίας όπου βρέθηκε για επιμορφωτικά σεμινάρια θα βρεθεί στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Σάκης Ψάρρας βρίσκεται καθ΄οδόν για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμφωνήσει με την διοίκηση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ για να αναλάβει την ομάδα του δικεφάλου.
  • Στην Κοπεγχάγη ο Ψάρρας για να δει Νταγκ Μπιλ
    Ο Σάκης Ψάρρας βρίσκεται στο στάδιο της αποφόρτισης για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εκτός απροόπτου θα είναι και πάλι στον πάγκο του Εθνικού Πειραιώς αλλά ο ίδιος θέλει να διευρύνει τους προπονητικούς του ορίζοντες δηλώνοντας συμμετοχή σε ένα από τα πιο σημαντικά προπονητικά σεμινάρια που θα γίνουν στην Ευρώπη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ