1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2018 11:46

Η Bread Factory γυρίζει πίσω στον Γ.Σ.Ηλιούπολης Γκλιγκόροβιτς, Κομλένοβιτς, Σπανού!

Μια από τις πιο δυναμικές και ανερχόμενες επιχειρήσεις φέρνει στο ελληνικό βόλεϊ ο Γ.Σ.Ηλιούπολης.Η νέα διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Bread Factory η οποία συνέβαλε σημαντικά στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Η σχετική ανακοίνωση του Γ.Σ.Ηλιούπολης:

 

O Γ.Σ Ηλιούπολης, με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Ηλία Πετρόπουλο ιδιοκτήτη της αλυσίδας φούρνων και εστίασης bread factory.

Η Bread Factory θα είναι ο κύριος χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Γ.Σ Ηλιούπολης που την περίοδο 2018-2019 θα αγωνίζεται στην Volley League γυναικών.

Η Bread Factory στηρίζει τον υγιή αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα αν και ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός η bread factory βοήθησε για να επιστρέψει στην ομάδα η παγκοσμίου επιπέδου διεθνής πασαδόρος Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς καθώς και η διεθνής Μίρα Κομλένοβιτς όπως και η ακραία επιθετικός της Εθνικής ομάδας Άννα Σπανού .

Ο Γ.Σ Ηλιούπολης καλωσορίζει την Βread Factory στην ομάδα και το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ και εύχεται στον κύριο χορηγό και σε όλους τους υποστηρικτές μία καλή αθλητική και υγιή χρονιά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ