1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-07-2018 20:26

Ο Καραμπέτσος στηρίζει χωρίς όρια τον Ανδρεόπουλο και στέλνει μήνυμα στους «απείθαρχους»

Την απόλυτη στήριξη στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο πρόσφερε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιωργος Καραμπέτσος δίνοντας τέλος στη μίνι κρίση που ξέσπασε στο εθνικό συγκρότημα τα τελευταία εικοσιτετραωρα.

«Η παραίτηση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν έγινε αποδεκτή και συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της Εθνικής ομάδας», δήλωσε ο Καραμπέτσος ενώ σε συνομιλία του με τον Ανδρεόπουλο αλλά και σε στελέχη της ΕΟΠΕ που έχουν την ευθύνη των εθνικών ομάδων ξεκαθάρισε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει την απόλυτη στήριξη του και του άναψε πράσινο φως να πάρει όλες τις δυνατές αποφάσεις προκειμένου να διαφυλάξει την πειθαρχία στην Εθνική ανδρών περίπου δύο εβδομάδες πριν τον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρεόπουλος μετά το τρίτο φιλικό με την Λευκορωσία την Κυριακή είπε στους αθλητές που παραιτείται από την Εθνική ομάδα για λόγους που έχουν να κάνουν με την προπονητική φιλοσοφία καθώς ήταν ενοχλημένος με την στάση των «έμπειρων» διεθνών που δεν έχουν αντιληφθεί πως σε 15 ημέρες αρχίζουν τα προκριματικά και η προσπάθεια τους στο γήπεδο δεν ήταν αυτή που περίμενε ο Ανδρεόπουλος. Στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός ενημέρωσε τον τεχνικό διευθυντή Περικλή Μπακοδήμο και τον τιμ μάνατζερ Μάριο Γκιούρδα και φυσικά και τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο που βρίσκονταν στον Αγιο Νικόλαο για τα τελικά των Masters. H απόφαση του Ανδρεόπουλου έπεσε σαν κεραμύδα στον Καραμπέτσο ο οποίος χειρίστηκε προσωπικά το θέμα και διαβεβαίωσε τον Ανδρεόπουλο πως πάνω και από την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό προέχει η πειθαρχία στο εθνικό συγκρότημα. Η προετοιμασία θα αρχίσει όπως όλα δείχνουν με τον Ανδρεόπουλο να ταξιδεύει και πάλι από την Αθήνα στην Αλεξανδρούπολη και δεν αποκλείεται να απομονώσει όσους δεν ακολουθούν την φιλοσοφία του και το γενικότερο κλίμα της εθνικης ομάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ