1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2016 21:43

Ο αήττητος σε τελικούς Ντίμα και τα συγχαρητήρια του πατέρα του

Ο Ντίμα Φιλίποφ και από την προηγούμενη θητεία του με τον Ολυμπιακό δεν έχει ηττηθεί σε τελικό. Αφιέρωσε το τρόπαιο στην ομάδα, στον Σπύρο Μπλέτσα καθώς και στον πατέρα του Γιούρι που βρέθηκε στις εξέδρες του Μάκης Λιούγκας.
«Όσους τελικούς έχω παίξει με τον Ολυμπιακό δεν έχω χάσει. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το... σερί. Δουλεύουμε πάρα πολύ για αυτό, το θέλαμε πάρα πολύ. Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψα στον Ολυμπιακό και που κατακτήσαμε τον δεύτερο τίτλο της σεζόν. Συγχαρητήρια στην ομάδα, στο προπονητικό τιμ και στους συμπαίχτες μου και το αξίζαμε. Θα χαρούμε όσο μας... αφήσει ο κόουτς ελπίζουμε δύο μέρες (γέλια) και συνεχίζουμε μετά την δουλειά. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να δώσουμε, πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα για αυτή την δύσκολη σειρά με τον ΠΑΟΚ» είπε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού για να σχολιάσει το γεγονός ότι κάλεσε στην απονομή τον Μενέλαου Κοκκινάκη και του Σπύρο Μπλέτσα.

«Ο Μένιος είναι πάρα πολλά χρόνια στην ομάδα και έπρεπε να βρίσκεται μαζί μου. Ο Σπύρος είναι μία ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού, έχει περάσει πάρα πολλά ειδικά την τελευταία βδομάδα. Του αφιερώνω αυτό το τρόπαιο και φυσικά στον πατέρα μου που ήρθε από μακριά για να με δει.

Τέλος αναφέρθηκε και στην παρουσία του πατέρα του Γιούρι στις εξέδρες του Μάκης Λιούγκας: «Είναι μία κλασική σχέση πατέρα γιου. Συγκινήθηκε όπως και εγώ, είναι η πρώτη φορά που με βλέπει να παίζω σε τελικό και το χάρηκα πάρα πολύ. Ίσως είχα λίγο παραπάνω άγχος χθες και γι'αυτό δεν έπαιξα τόσο καλά. Η ουσία είναι ότι χαμογελάσαμε μαζί στο τέλος».

Ο πατέρας του Ντίμα, Γιούρι Φιλίποφ βρέθηκε στις εξέδρες της Γλυφάδας για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες του γιου του και έδωσε συγχαρητήρια στον ίδιο και στον Ολυμπιακό.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν καλύτερος και άξιζε την πρόκριση. Χθες ο Ντίμα δεν ήταν τόσο καλός, το ήξερε και γι'αυτό σήμερα ήταν πολύ βελτιωμένος και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον».

2 σχόλια

  • Comment Link Κρύβε λόγια Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 12:47 posted by Κρύβε λόγια

    Ο κανονικός ΗΡΑΚΛΗΣ πού πήρε τό πρωτάθλημα τού 2012 στά χαρτιά μέ τήν ΣΥΡΟ.Προτιμώ τόν σημερινό πού παίζουν γιά τήν πλάκα τους.

  • Comment Link ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΑΙ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 ΟΧΙ Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 08:43 posted by ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΑΙ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 ΟΧΙ

    μόνο οι τελικοί σε βολέυουν: ΟΚ. Γιατί σε φάιναλ φορ και φάιναλ ειτ έχεις κάτι στραπάτσα φοβερά. Μην ξεχνάς τον ημιτελικό του φάιναλ ειτ το 2012 στη Σύρο όπου ο κανονικός Ηρακλής και όχι αυτός των τατουαζάτων και ξερόλων γενειοφόρων καφετζήδων, σας καθαρισε 3-0 σε μια ώρα χαλαρόπουλος με εσένα πασαδόρο. Κάλα λένε με τα στατιστικά κάνεις ότι θέλεις. Εσένα αυτό σε βολεύει αυτό λες. Κατά τα άλλα επειδή η κατακτηση τίτλου είναι γεγονός οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε και να σας δώσουμε συγχαρητήρια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ