1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2014 18:24

Μαντέκας και Ρουμελιωτάκης επιστρέφουν στον... τόπο του εγκλήματος

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Κηφισιάς και της ΑΕΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague (1/11, 19.30, Novasports-3, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Φραγκάκης).


H AEK βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, κυρίως οικονομική με την ομάδα να δείχνει μεγάλες αντοχές και αυτό το έδειξε και στην πρεμιέρα, που επικράτησε με 3-0 του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Η Κηφισιά την 1η αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Ορεστιάδα και θα αγωνιστεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας.

Πρόσωπο της αναμέτρησης είναι αναμφισβήτητα ο Γιάννης Μαντέκας που αποχώρησε από την Ένωση πριν ένα μήνα, καθώς και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης που πήρε φέτος μεταγραφή στην Κηφισιά από την ΑΕΚ.

Τραυματίας ο Πέτρογλου, εκτός και ο Μπουρκόφσκι 

Η ΑΕΚ θα δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα και η διοίκηση αλλά και ο Χόρχε Ελγκέτα κάνουν τιτάνιο αγώνα να κρατήσουν την ομάδα ελπίζοντας πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα για ενίσχυση. Μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής δεν είχε εκδοθεί δελτίο στον Ουκρανό κεντρικό Βαλεντίν Μπουρκόφσκι και όλα δείχνουν πως δεν θα είναι στη διάθεση του Ελγκέτα ο οποίος θα πορευτεί με κεντρικούς τους Ανδρέα Ανδρεάδη και Σταύρο Κατσανεβάκη. Θα απουσιάσει και ο τραυματίας Πέτρος Πέτρογλου.

Αμφίβολοι Γιοβάνοβιτς, Παπαγγελόπουλος

Αγωνιστικά προβλήματα έχει και η Κηφισιά με την απουσία του Δημήτρη Νικολάκη αλλά και τους τραυματισμούς των Ζόραν Γιοβάνοβιτς (ενοχλήσεις σε αυχένα και ώμο) και Νίκο Παπαγγελόπουλο (πρόβλημα στη μέση). Οι δύο τελευταίοι δεν αγωνίστηκαν και στο φιλικό με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ