1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-10-2014 20:28

Εξαντλείται η υπομονή του Ελγκέτα

Τις τελευταίες του αντοχές δοκιμάζει στην ΑΕΚ ο Χόρχε Ελγκέτα. Αν και η ομάδα του νίκησε 3-0 τον Αρη στη Μίκρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επί της ουσίας στα οργανωτικά και οικονομικά θέματα δεν αλλάζει τίποτα. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι απογοητευμένος με την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα.

Εδώ και πέντε μήνες το μόνο που εισπράττει είναι υποσχέσεις και σύμφωνα με πληροφορίες εάν μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει σήμερα δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις και δεν υλοποιηθεί έστω και μέρος των συμφωνηθέντων προς τους παίκτες και φυσικά τον ίδιο, σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο της επιστροφής στην πατρίδα του!

Τα δύο νέα μεγάλα προβλήματα έχουν να κάνουν με το δελτίο του Μπουρκόφσκι και τον τραυματισμό του Πέτρογλου. Ο Ουκρανός δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Αρη γιατί δεν πληρώθηκε το παράβολο στη διεθνή ομοσπονδία, μία εβδομάδα μετά το φιάσκο του Λιγκ Καπ, επιβεβαιώνοντας πως στην ΑΕΚ υπάρχει έλλειψη ρευστότητας.

Το δεύτερο πρόβλημα που έχει να κάνει με καθαρά αγωνιστικούς λόγους αφορά στον τραυματισμό του Πέτρου Πέτρογλου. Ο Εβρίτης ακραίος έπαθε υποτροπή στο σημείο που είχε πάθει το κάταγμα κόπωσης και η επιστροφή του υπολογίζεται τα Χριστούγεννα!

Τώρα φαίνεται το μεγάλο κενό του Γιάννη Μαντέκα, ο οποίος αποχώρησε πριν από 20 ημέρες και πλέον αγωνίζεται στην Κηφισιά την οποία η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στη Γλυφάδα την επόμενη αγωνιστική.

Το χειρότερο είναι πως δεν φαίνεται φως στο τούνελ στον οικονομικό τομέα, ενώ λέγεται πως και οι αθλητές έχουν δώσει πίστωση χρόνου στη διοίκηση μέχρι και τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Κηφισιά.


Εφημερίδα Goalnews

11 σχόλια

  • Comment Link πατρινό καρναβάλι Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 18:25 posted by πατρινό καρναβάλι

    Μαντέκα παιχταρά γλέντησέ τους το Σάββατο!!!!!!!!!!!!

  • Comment Link ΜΗΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 18:23 posted by ΜΗΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΑΣ ΤΟ ΛΗΞΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΑΥΤΟ! ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

  • Comment Link sofianna original Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 18:18 posted by sofianna original

    περαστικά στον Πέτρογλου και γρήγορα να ξαναμπεί στο γήπεδο! όσο για τα υπόλοιπα η όλη κατάσταση είναι απλά τραγική! πολύ δύσκολα θα βρεθεί λύση για να σωθεί η ομάδα! χωρίς λεφτά δεν γίνεται! απορώ και με τον κύριο Μακρή και με τον κύριο Ελγκέτα που έστησαν μια ομάδα μόνο με υποσχέσεις!!!!!!

  • Comment Link ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 20:06 posted by ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ή ΘΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ (ΒΛΕΠΕ ΜΑΝΤΕΚΑ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ) Ή ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΑΚΡΗ) Ή ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ (ΒΛΕΠΕ ΕΛΓΚΕΤΑ). ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΕΤΑ!

  • Comment Link aek21 Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 17:44 posted by aek21

    συνεπεις ηθελα να πω

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ