1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-10-2014 17:32

Στο Μπαρ ο ΠΑΟΚ για την κούπα και το εισιτήριο στο Τσάλεντζ Καπ

Με προορισμό την πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου αναχωρεί οδικώς το βράδυ της Πέμπτης η αποστολή του ΠΑΟΚ για να αγωνιστεί στο Βαλκανικό Κύπελλο που θα διεξαχθεί υπό τη μορφή φάιναλ-4 το Σάββατο και την Κυριακή (4-5 Οκτωβρίου). Στο Βαλκανικό Κύπελλο εκτός από την διοργανώτρια Μπουντούτσνοστ και τον ΠΑΟΚ συμμετέχουν ακόμα οι Στίντα Μπάια Μάρε (Ρουμανία) και Μάλι Μίλιγιε Πιγιάνγκο (Τουρκία).

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να φτάσει το πρωί στο Μαυροβούνιο, θα ξεκουραστεί και στη συνέχεια το απόγευμα θα κάνει προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει πλήρης για την πρώτη του Ευρωπαϊκή πρόκληση..

Στην πρεμιέρα του Βαλκανικού Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό την Μάλι Μίλιγιε Πιγιάνγκο από την Τουρκία, η οποία θεωρείται και το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα στο δεύτερο ημιτελικό , εκεί όπου η οικοδέσποινα Μπουντούτσνοστ θα αντιμετωπίσει την Στίντα Μπάια Μάρε από την Ρουμανία. Οι νικήτριες ομάδες θα πάρουν και το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει την Κυριακή.

Στόχος του Δικεφάλου είναι να περάσει το εμπόδιο της Τουρκικής ομάδας που είναι και η πιο επικίνδυνη ομάδα της διοργάνωσης και να προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Αξίζει να τονίσουμε ότι η ομάδα που θα κατακτήσει το Βαλκανικό Κύπελλο συνεχίζει στο Challenge Cυp.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ημιτελικοί - Σάββατο 4 Οκτωβρίου
18.00: Π.Α.Ο.Κ. – Μάλι Μίλιγιε Πιγιάνγκο (Τουρκία)
20.30: Μπούντουτσνοστ (Μαυροβούνιο) – Στίντα Μπάια Μάρε (Ρουμανία)
Τελικοί - Κυριακή 5 Οκτωβρίου
17.00: Μικρός τελικός
19.30: Τελικός

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ