1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2024 20:35

O Βουκ Ιβάνκοβιτς και ο Bέσεκ Κέμνικ στον ΠΑΟΚ (vids)

Μετά τους αδελφούς Μούχλια και την παραμονή των Κοκκινάκη, Τακουρίδη ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση ξένου ακραίου και πασαδόρου.

Ο 31χρονος πασαδόρος ύψους 1,98  Bέσεκ Κέμνικ είναι βασικός στην εθνική Ολλανδίας και  αγωνίζεται  τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην τσέχικη Καρλοβάρσκο. Το 2021 και το 2022 κατέκτησε το πρωτάθλημα Τσεχίας

To 2018 ο αριστερόχειρας πασαδόρος  πήγε για ένα χρόνο στο καμπιονάτο και στην Μόντενα, με την οποία κατέκτησε το Σούπερ Καπ,  ως δεύτερος πασαδόρος πίσω από τον αμερικανό  Μίκα Φρανσίσκοβιτς (τρίτος ο αμερικανός Κρίστενσον) και προπονητή τον Χούλιο Βελάσκο. Έπαιξε σε 26 ματς (32 σετ) και κέρδισε 15 πόντους.

Mετά πέρασε από την Μπούντβα Μαυροβουνίου και έριξε άγκυρα στην Τσεχία.]

Eίναι βασικός πασαδόρος της εθνικής Ολλανδίας με προπονητή τον πρώην του Ολυμπιακού Κάρλο Παρίζι  και στο  VNL όπου η ομάδα του πήρε την 10η θέση, κέρδισε 23 πόντους, με 12 επιθέσεις, 8 μπλοκ, 2 άσους. Ήταν ο 8ος καλύτερος πασαδόρος στην διοργάνωση, πρώτος ο αμερικανός Κρίστενσον (36.52%) με  205 επιτυχημένες πάσεις-ασίστ (6 λάθη) σε 873 προσπάθειες (23.48%)

Έκανε και καριέρα στο μπιτς βόλεϊ με συμπαίκτη τον Σβεν Βάισμανς

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΙΜΙΝΓΚ ΣΤΟ VNL

  Ξένος ακραίος θα είναι ο Βουκ Ιβάνκοβιτς που ήταν στην λίστα της προεθνικής Σερβίας.

Έχει ύψος 1.98 και είναι 25 χρονών, έπαιζε σε Κραγκούγεβιτς, Βοϊβοντίνα, Τάκοβο. Πρώτη φορά θα βγεί εκτός συνόρων και θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Προπονητής του ήταν ο Αλέξα Μπρντοβιτς, πρώην διεθνής πασαδόρος και γιός του αείμνηστου Ντέγιαν που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Η μεγαλύτερη διάκριση του η κατάκτηση του Βαλκανικού κάτω των 18 ετών το 2021.

  ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ