1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-11-2016 14:45

ΟΔΒΕ: «Κυνηγάει φαντάσματα ο Παναθηναϊκός, να παρέμβει ο εισαγγελέας»

Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα ζήτησε η ΟΔΒΕ αντιδρώντας στις ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού σχετικά με τη διαιτησία του ντέρμπι γυναικών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Τονίζει ότι η διαιτησία δεν θα γίνει δούρειος ίππος κανενός και ότι ο Παναθηναϊκός κυνηγάει φαντάσματα.

Η ανακοίνωση:

«Για μία ακόμη φορά θα πρέπει να επαναλάβουμε, ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να γίνει η διαιτησία ο δούρειος ίππος κανενός και για κανένα λόγο. Σίγουρα δεν είμαστε εμείς που υποστηρίζουμε ότι δεν κάνουν ανθρώπινα λάθη οι διαιτητές, όμως είμαστε απέναντι σε όποιους ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα και λερώνουν ένα άθλημα που με μεγάλη προσπάθεια έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε "καθαρό".

Εμείς κατά την πάγια τακτική μας δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τις ανακοινώσεις της ομάδας του Παναθηναϊκού, στο κυνήγι των φαντασμάτων, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να ζητήσουμε την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, σε μια προσπάθεια να διαφυλάξουμε το βόλεϊ από σκοτεινές διαδρομές και δύσβατα μονοπάτια».

Σχετικά άρθρα

6 σχόλια

  • Comment Link ΠΑΟ volley Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 14:42 posted by ΠΑΟ volley

    Γιά τό μόνο πού έχετε απόλυτο δίκιο είναι πού ένα σωματείο σάν τόν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ασχολείται μαζί σας.Ούτε πέρυσι στήν Γλυφάδα ήταν παράβαση,ούτε στού Ρέντη,ούτε πουθενά.

  • Comment Link aganaktismenh Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 13:29 posted by aganaktismenh

    Tα ίδια είχε πει ο Πρόεδρος της ΟΔΒΕ κ.Μαυρικιδης και στον ημιτελικο του Κυπέλλου Ανδρών πέρυσι, μίλησε επίσης και πολύ ικανούς διαιτητήτες… η ιστορία δεν τον δικαίωσε! Επίσης τα τόσο σοβαρά λάθη, γιατί μόνο σε βάρος του ΠΑΟ; Ας μας απαντήσει… όταν δεν τους συμφέρει μιλάνε για ποδοσφαιροποίηση του Βόλει… δηλαδή τι θέλουν να καθόμαστε χωρίς αντίλογο να τους ανεχόμαστε; Ωραία παραδώστε τους το βόλει λοιπόν να κάνουν ότι θέλουν και να πάψουν να νομίζουν πως τους κυνηγάμε!

  • Comment Link Αντωνόπουλος Λ. Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 13:07 posted by Αντωνόπουλος Λ.

    Και εσείς έχετε συμβάλει ώστε να μπει σε ατραπους περιεργους το Ελληνικο Βολει κύριοι της ΟΔΒΕ, δεν βλέπω ποτέ να λέτε για το δικό σας κομμάτι της ευθύνης… είναι «φαντασμα» πως ο ΠΑΟ επρέπε να νικήσει με 3-1, είναι «φαντασμα» πως ήταν ένα πολύ σημαντικο λάθος που αλλοιώνει το πρωτάθλημα… ας μου απαντήσει ένα μελος της ΟΔΒΕ ή της ΚΕΔ… επίσημα… Λάμπρος Αντωνόπουλος φίλαθλος ΠΑΟ

  • Comment Link antikeimenikos Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 12:58 posted by antikeimenikos

    Γερά μέχρι τη δικαίωση ΠΑΝΑΘΑ και αφήστε τις Μουλάδες αυτού του κόσμου, να λένε για «δούρειους ίππους» και για «δράκους»… ΟΔΒΕ γελά ο κόσμος που σκέφτεται!!!

  • Comment Link atnis Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 12:43 posted by atnis

    Καλά κύριοι της ΟΔΒΕ ποδόσφαιρο δεν έχετε γίνει ΑΚΟΜΑ, αλλά το σινάφι σας δεν είναι και το πιο καθαρό... στην τελική ο Παναθηναικός το δίκιο του πάει να βρει δεν κυνηγάει φαντάσματα, Θέλουμε τους βαθμούς πίσω που μα στέρησε με θράσος η Μουλά

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ