1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2024 16:31

Oλυμπιακός: Με Αμπντεραχίμ, Φακοπουλίδου, Μιτσέλι του χρόνου

Όπως όλα τα σοβαρά κλαμπ, έτσι και ο Ολυμπιακός έκλεισε το ρόστερ του εδώ και μήνες και το ερώτημα είναι αν θα το αλλάξει μετά την απώλεια του πρωταθλήματος.

Στον Πειραιά λοιπόν μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Λορέντσο Μιτσέλι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και κράτησαν  τις ξένες παίκτριες, Γιας Νίζετιτς, Μπιάνκα Φαριόλ,  αντικαθιστώντας την Καράρο με την  συμπατριώτισα της Ισαμπέλα Ντι Ιούλιο, που είναι επίσης με ύψος 1.75!

Στο ρόστερ μένουν και οι Λαμπρούση, Εμμανουλίδου, Κούμπουρα, Αρτακιανού, ενώ την θέση της Τάνη παίρνει η Λάβδα. Η Τσιτσιγιάννη θα φύγει στο εξωτερικό και στον Πειραιά θα επιστρέψει η Νάσια Φακοπουλίδου, που πέρασε ένα διάστημα από του Ρέντη, στο πρωτάθλημα που ματαιώθηκε λόγω κορωνοίου. 

Η Μλείνκοβα εξάλλου είχε ειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει από τον Πειραιά για καλύτερα πρωταθλήματα γι αυτό και ο Ολυμπιακός απέκτησε την σταρ της Αλγερίας Γιασμίν Αμπντεραχίμ. Έχει ύψος 1.82 και είναι 25 χρονών, αγωνίστηκε  στη Γαλλία για 3 χρόνια στην Προβάνς και δύο στην Βενέλες. Είναι στέλεχος της Αλγερίας που το 2013 κατέκτησε το Παναραβικό Πρωτάθλημα. Διακρίνεται για την καλή υποδοχή της.

Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα και τρια χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά για τον Ολυμπιακό το ερώτημα είναι αν θα διατηρήοουν αυτό το ρόστερ, ή θα σπάσουν συμβόλαια σε παίκτριες και προπονητή;

Ήδη υπάρχει γκρίνια από τον κόσμο και μνημονεύουν τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς που σάρωσε στην Ελλάδα και κατέκτησε το Τσάλεντζ Καπ.

Στους τελικούς αποδείχθηκε ότι δεν μπορείς να φτάσεις στην κορυφή με κεντρικές ύψους 1.80 και με κοντή πασαδόρο.

Η διοίκηση έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι και θα αποφασίσει αν θα διατηρήσει το υπάρχον ρόστερ και προπονητικό σταφ ή θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ