1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2016 15:04

«Έξι χρόνια Side-Out Club με ανοδική πορεία»

Από χόμπι σε «οικογενειακή» επιχείρηση. Αυτή είναι η σύντομη ιστορία του Side-Out Club στο Varkiza Resort. Ωστόσο πολλά έγιναν τα τελευταία 6 χρόνια για να γίνει από κάτι απλό, κάτι... πολυσύνθετο. Από 1 γήπεδο που υπήρχε το 2010 πλέον υπάρχουν 4 όμορφα χρωματιστά γήπεδα και έχει γίνει ένας ιδανικός προορισμός για beach volley με θέα την θάλασσα.

Η Άννα Σαλαπάτα υπεύθυνη του Side Out Club μίλησε στο volleynews.gr για το πως ξεκίνησαν όλα, για την συνεργασία με τον Βαγγέλη Κουτουλέα και το camp των Άγγλων, και ευχήθηκε οι εγκαταστάσεις στο άμεσο μέλλον εκτός από τους ερασιτέχνες φίλους του αθλήματος, να φιλοξενήσουν και κορυφαίους αθλητές καθώς και περισσότερες μεγάλες και σημαντικές διοργανώσεις.

«Στην αρχή το ξεκινήσαμε πολύ... χομπίστικα και απλά. Κάναμε κάποια τουρνουά τα Σαββατοκύριακα, στην πορεία επειδή η παραλία μας έδωσε την δυνατότητα να το αναπτύξουμε και με την μεγάλη προσέλευση του κόσμου, το οργανώσαμε και το κάναμε μία "επιχείρηση - οικογένεια" που να ανταπεξέρχεται σε αυτά τα χρόνια της κρίσης, κάνοντας κάθε χρόνο βήματα μπροστά. Είναι ένας ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός να απολαύσεις και την θάλασσα και να διασκεδάσεις παίζοντας beach volley. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μας Νίκο Ανδριά, Σοφοκλή Σοφοκλέους, Κώστα Στάικο, Μαριγώ Τσακοπούλου και πολλούς ακόμη που είναι στην ομάδα μας, για την άριστη συνεργασία που έχουμε. Αυτό το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί πιστεύω το εισπράττει και ο κόσμος».

Για την συνεργασία του Side-Out Club της Βάρκιζας με το Λονδρέζικο Sideout Beach Volleyball: «Με τον Βαγγέλη Κουτουλέα και τον Μαρκ Κοντόπουλο μας συνδέει μία φιλία πολλών χρόνων και τα τελευταία 2 χρόνια έχει ξανάρθει εδώ, όχι με το Sideout Λονδίνου αλλά με άλλους Άγγλους για αθλητικό τουρισμό, σε καλοκαιρινά καμπ μικρότερης εμβέλειας. Έχει έρθει και η Εθνική ομάδα της Αγγλίας με τον Βαγγέλη για προετοιμασία στις εγκαταστάσεις μας. Αυτός είναι και ένας από τους στόχους μας, να προσελκύσουμε ομάδες, Clubs αλλά και Εθνικές ομάδες και μεγάλα ονόματα ακόμη, και να τους φιλοξενήσουμε και να τους παρέχουμε τις συνθήκες για μια σωστή προετοιμασία. Με το SideOut Λονδίνου έχουμε προχωρήσει σε ένα πρωτόκολλο συνεργασίας και ουσιαστικά αδελφοποίησης, αφού πέρα από το κοινό όνομα, έχουμε σχεδιάσει και μια σειρά κοινών εκδηλώσεων και τουρνουά για φέτος αλλά και το 2017».

Μάλιστα φέτος οι εγκαταστάσεις του Side Out Club ήταν ανοιχτές και τον χειμώνα: «Για πρώτη φορά φέτος είχαμε δραστηριότητα και τον χειμώνα, με αναπάντεχη επιτυχία. Γινόντουσαν τουρνουά, παρέχαμε τα γήπεδα για εκπαιδευτικά προγράμματα, και παρά το γεγονός ότι η Βάρκιζα είναι ένας μακρινός προορισμός υπήρχε αρκετός κόσμος που ερχόταν».

Τέλος, η Άννα Σαλαπάτα αναφέρθηκε και στα μελλοντικά σχέδια του Side Out Club: «Ο στόχος μας είναι διπλός: να έχουμε άριστες υπηρεσίες για τα σταθερά μέλη μας, αλλά να προσελκύσουμε και μεγάλους αθλητές και γκρουπ, να τους φιλοξενούμε στην Βάρκιζα γιατί και το κλίμα εδώ είναι πολύ καλό αλλά και η πλαζ υπέροχη. Θεωρώ πως αυτή την στιγμή είμαστε μαζί με το "Καράβι" στον Σχοινιά οι πιο πλήρεις και οργανωμένες μονάδες στον χώρο αυτό, για δίπλα στην θάλασσα τουλάχιστον. Έχουμε συνολικά 4 γήπεδα εκ των οποίων τα 2 με προβολείς. Βρισκόμαστε εδώ στο ίδιο μέρος και με συνεχή ανάπτυξη. Θεωρούμε ότι πηγαίνουμε καλά επειδή εξ αρχής ξέραμε τι θέλουμε και επενδύσαμε σε σταθερές αρχές και στις καλές υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Δεν περιπλανιώμαστε σε διαφορετική παραλία κάθε χρόνο και δεν κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού. Η δική μας φυσιογνωμία εξ αρχής θέλαμε να είναι σοβαρότητα και σταθερότητα και δουλέψαμε σκληρά για αυτό, με υπομονή και πολλές φορές και με ζημιά. Αλλά θέλαμε να βγάλουμε από πάνω μας κάθε αίσθηση τυχοδιωκτισμού που δυστυχώς συναντάς αρκετά συχνά στον χώρο μας. Έτσι συμπληρώσαμε έξι χρόνια παρουσίας και πάμε για τα επόμενα έξι», μας είπε και κατέληξε:

«Στο πρόγραμμα μας είναι να συνεργαστούμε με όλους του φορείς του αθλήματος αλλά και του τουρισμού. Δυστυχώς παρατηρούμε τελευταία κάποιες παράξενες "προτιμήσεις" από επίσημους φορείς και τον τρόπο που επιλέγουν το που θα κάνουν τις διοργανώσεις τους. Μέχρι και προγραμματισμό επισήμων διοργανώσεων σε χώρους που δεν λειτούργησαν ακόμη έχουμε ακούσει. Το Side-Out Club είναι πολύ συνεργάσιμο με όλους τους φορείς και ελπίζουμε ότι σύντομα θα φιλοξενήσουμε και κάποια σημαντική διοργάνωση για το άθλημα. Πρώτη προτεραιότητα μας βέβαια παραμένει το να είναι ευχαριστημένοι απο τις υπηρεσίες μας τα μέλη μας και οι πολυάριθμοι φίλοι μας. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχισούμε με την ίδια όρεξη και με πολλές νέες ιδέες αλλά και με θετικό πνεύμα συνεργασίας με όλους. Να μην ξεχνάμε άλλωστε το παλιό σύνθημα ότι το Beach Volley είναι τρόπος ζωής. Και η θετική ενέργεια είναι το κύριο συστατικό του»!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ